Τρίτη, 23 Ιουλίου, 2024

Θα ρυπανθεί το φαράγγι του Θερίσου;

Οταν εγκαταστάθηκε η ΑΒΕΑ κοντά στην Παναγία Κεραμειών, τα νερόλαδα είχαν διαρρεύσει από χαράδρα στο φαράγγι του Θερίσου αλλά η εταιρεία φρόντισε να σταματήσει αυτό το κακό.
Δίπλα από την ΑΒΕΑ έχουν δημιουργηθεί οι εγκαταστάσεις εταιρείας σκυροδέματος. Δυστυχώς δεν συνειδητοποίησε φαίνεται ο υπεύθυνος της εταιρείας ότι τα σκουπίδια αλλά και τα μπάζα, που ρίχνονται στις δύο δυτικές χαράδρες κάποια ώρα με τις βροχές θα καταλήξουν στο Θερισιανό φαράγγι.
Οπωσδήποτε οι άνθρωποι της εταιρείας θα αγαπούν τον τόπο τους και θα σέβονται το υπέροχο φυσικό περιβάλλον του φαραγγιού και θα φροντίσουν να μην συνεχισθεί το κακό αυτό.
Α.Π.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

1 Comment

  1. Γράφετε στο σχόλιο σας “Οπωσδήποτε οι άνθρωποι της εταιρείας θα αγαπούν τον τόπο τους και θα σέβονται το υπέροχο φυσικό περιβάλλον του φαραγγιού και θα φροντίσουν να μην συνεχισθεί το κακό αυτό.”

    Μα είναι προφανές ότι οι άνθρωποι αυτοί δε νοιάζονται για το περιβάλλον, πόσω μάλλον για τον τόπο τους. Τι σημασία έχει αν προκαλούν ρύπανση στο φαράγγι του Θερίσου ή στην παρακείμενη χαράδρα. Το γεγονός είναι ότι οι άνθρωποι αυτοί με τις πράξεις τους δρουν ενάντια στο περιβαλλον και το κοινωνικό σύνολο. Τέτοιων δε περιστατικών θα πρέπει να επιλαμβάνετε η εισαγγελία.

    Με τιμή

    Ν. Πολάνης

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα