Τρίτη, 23 Ιουλίου, 2024

Κυριακάτικες εικόνες της πόλης (12/12)

ΕΙΤΕ φταίει ο καιρός είτε η αμέλεια των αρμοδίων, οι εικόνες (φωτ. 1 και 2) δεν περιποιούν ιδιαίτερη τιμή για τους υπεύθυνους φορείς. Αλλά, πρωτίστως δεν τιμούν αυτούς οι οποίοι, για προσωπικούς ή γενικότερους «ιδεολογικούς – πολιτικούς» λόγους εκδίκησης  καταλήγουν στο να «ξεσπούν» σε δημόσιες πινακίδες επεξηγηματικές ή ενημερωτικές, διευκολυντικές, του Δήμου ή της Νομαρχίας.
ΦΥΣΙΚΑ και δεν φταίει το μνημόνιο για να στρεφόμαστε με τόσο μένος εναντίον άψυχων αντικειμένων που, στο κάτω – κάτω, τοποθετούνται για να εξυπηρετούν τους πολίτες, αλλά και τους επισκέπτες της πόλης. Εξάλλου, αυτές έχουν τοποθετηθεί αρκετά χρόνια πριν απ? το μνημόνιο και μάλλον δεν έχουν σχέση μ? αυτό!
ΤΩΡΑ, έτσι όπως κατάντησαν, απλά θυμίζουν πίνακες? αφηρημένης τέχνης! Η μία μάλιστα (φωτ. 2) ενέχει και κινδύνους (λόγω σπασμένων κρυστάλλων και ύπαρξης ηλεκτροφόρων καλωδίων) για τους περαστικούς ή τους περίεργους? Ελπίζουμε πως αυτές οι εικόνες θα εκλείψουν με την επισκευή, τον καθαρισμό ή την αντικατάσταση των πινακίδων. Εκτός κι αν αφήνονται επί τούτου, «κληρονομιά» στους νεοεκλεγέντες δημάρχους, αντιπεριφερειάρχες κ.λπ.
Στ.Γ.Κ., stcloris@yahoo.gr  


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα