Κυριακή, 1 Σεπτεμβρίου, 2024

Παρουσίαση κυβερνητικού προγράμματος της ΝΔ

Σε χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που συνδιοργανώνουν η ΟΝΝΕΔ και η οργάνωση «Χαμόγελο του παιδιού», στον πεζόδρομο της Ερμού, παραβρέθηκε ο Αντώνης Σαμαράς. Ο πρόεδρος της ΝΔ επισκέφθηκε, χθες το μεσημέρι, τα περίπτερα που έχουν στηθεί στον χώρο και ενημερώθηκε για το έργο του «Χαμόγελου του παιδιού» αλλά και την πρωτοβουλία στήριξης του ξενώνα για κακοποιημένες γυναίκες και παιδιά «Η φροντίδα», που έχει αναλάβει η Γραμματεία Γυναικείων Θεμάτων του κόμματος. Την ίδια ώρα, στη Ρηγίλλης, ο γραμματέας Προγράμματος, Ευριπίδης Στυλιανίδης, παρουσίασε τη δομή, τις διαδικασίες στελέχωσης και τη μεθοδολογία κατάρτισης του νέου κυβερνητικού προγράμματος της ΝΔ, υπό τον τίτλο «Το μέλλον ανήκει στους Έλληνες».
Ο κ. Στυλιανίδης, είπε ότι το πρώτο στάδιο αφορά τη στρατηγική για την ελπίδα, όπως την παρουσίασε ο Αντώνης Σαμαράς για την έξοδο της χώρας από το ΔΝΤ. Το δεύτερο στάδιο, όπως ανέφερε, αφορά την πολιτική πρωτοβουλία για την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης των Ελλήνων προς την πολιτική ηγεσία και το τρίτο στάδιο τη συνδιαμόρφωση με τους πολίτες σύγχρονης πρότασης διακυβέρνησης. Ο κ. Στυλιανίδης είπε ότι θα υπάρξουν τρεις κύκλοι επεξεργασίας.
Ο πρώτος, είναι ο κύκλος επεξεργασίας καινοτόμων ιδεών, ο δεύτερος της επεξεργασίας των θεματικών προγραμμάτων και ο τρίτος της επεξεργασίας των περιφερειακών προγραμμάτων.
Διευκρίνισε ότι θα διοργανωθούν ανοικτές συνδιασκέψεις, θεματικές και περιφερειακές, ενώ θα υπάρξει επικοινωνία με θεσμικούς εκπροσώπους, κοινωνικούς εταίρους και εξειδικευμένους φορείς. Επεσήμανε παράλληλα ότι οι πολίτες θα μπορούν μέσα από τη νέα σελίδα της ΝΔ στο Διαδίκτυο να καταθέτουν απόψεις, ενώ υπάρχει και επικοινωνία με εξειδικευμένα Ινστιτούτα του εξωτερικού, καθώς και με τα αδελφά κόμματα στη ΝΔ από το ΕΛΚ.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ειδήσεις

Χρήσιμα