Τρίτη, 23 Ιουλίου, 2024

Μια ζεστή αγκαλιά από τη Νέα Χώρα

Μια ζεστή αγκαλιά για ανθρώπους που έχουν ανάγκη έχει ανοίξει τα τελευταία χρόνια και η Ενορία Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στη Νέα Χώρα. Ο λόγος για τα συσσίτια της Ενορίας, τα οποία παρέχουν καθημερινά εξήντα μερίδες φαγητού.
Σχετικά μας ενημερώνει ο εφημέριος π. Αντώνης Σαπουνάκης, με αφορμή σχόλιό μας σ? αυτή τη στήλη, το περασμένο Σάββατο, για τα Φιλόπτωχα Συσσίτια της Σπλάντζιας και τα Συσσίτια της Μητρόπολης που, όπως τονίσαμε, έχουν -πρέπει να έχουν- την υποστήριξή μας.
Το Συσσίτιο στην Ενορία των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Νέας Χώρας Χανίων τώρα και πέντε χρόνια.
Σύμφωνα με τον κ. Σαπουνάκη, στο συσσίτιο αυτό προσέρχονται άνθρωποι, ντόπιοι και ξένοι, ασθενείς, εμπερίστατοι, άποροι και άστεγοι, διανέμοντας καθημερινώς εξήντα μερίδες φαγητού.
´Η όλη αυτή προσπάθεια της διακονίας της αγάπης της Ενοριακής μας Κοινότητας, στηρίζεται στα έσοδα του Ενοριακού Πολιτιστικού μας Κέντρου και του Ιερού Ναού μας καθώς και στην αγάπη και στην ευαισθησία των ανθρώπων της Νέας Χώρας, των Χανιωτών γενικότερα καθώς και στην ένθερμη συμπαράσταση του διοικητού του Πεδίου Βολής Κρήτης, υποστράτηγου κ. Γεωργίου Σωμαρά, μα και σύσσωμης της Στρατιωτικής Μονάδος του Πεδίου Βολής Κρήτης, τους οποίους και από αυτή τη θέση ευχαριστούμε δημόσια για την προσφορά τους από το περίσσευμα της καρδιάς τους και το υστέρημα του κόπου τους´.
Τέτοιες πρωτοβουλίες αξίζουν πράγματι συγχαρητηρίων και στήριξης.
Γ. ΛΥΒ.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα