Τρίτη, 23 Ιουλίου, 2024

Ζωή ποδήλατο

Κάποιοι, έχουν βαλθεί να κάνουν τη ζωή των ΙΧήδων? ποδήλατο. Το διάβασα στον Τύπο και αναρωτιόμουνα ποια χρεία άλλων μαρτύρων υπάρχει, όταν η ίδια η ΠΟΠΕΚ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων) καταγγέλλει ότι το «κλέψιμο» στα καύσιμα με τη χρήση παράνομων μηχανισμών τείνει να γίνει επιδημία. Μαζί με την καταγγελία της, όμως, δεν ανακοίνωσε συγκεκριμένα ονόματα αλλά άφησε να πλανάται μετέωρη υποψία ότι μεταξύ των τιμίων πρατηριούχων υπάρχουν και κλέπτες.
Και αυτό βέβαια συμβαίνει σε όλες τις επαγγελματικές ομάδες αλλά δεν το ανακοινώνουν με επίσημες δηλώσεις των συνδικαλιστικών τους οργάνων, γιατί τότε δεν μένει παρά, επειδή είναι δύσκολο να ξεχωρίσεις τους κλέφτες από τους τίμιους, να μετονομάσουν το συνδικαλιστικό τους όργανο σε ΠΟΠΕΚΚ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Πρατηριούχων Εμπόρων και Κλεπτών Καυσίμων).
Ευτυχώς, που η καταγγελλόμενη ομάδα κακών επαγγελματιών είναι μειοψηφία αλλιώς οι ταλαίπωροι καταναλωτές θα έπρεπε να επιλέξουν να παραλαμβάνουν τα καύσιμα σε βαθμολογημένο δοκιμαστικό σωλήνα ή να αντικαταστήσουν το αυτοκίνητο τους με? ποδήλατο?!
ΑΕΣ


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα