Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024

Τι φέρνει το 2011;

Αρκετά ενδιαφέροντα παιχνίδια φέρνει το 2011 για το Playstation 3. Σύμφωνα με τον ελληνικό επίσημο διαδικτυακό τόπο, μεταξύ άλλων, αναμένονται:


Uncharted 3: Drake´s Deception  
Ήρθε η ώρα να παίξετε τον ρόλο του Nathan Drake για ακόμη μια φορά και να ξεκινήσετε ένα τολμηρό οδοιπορικό στην καρδιά της αραβικής ερήμου. Μαζί με τον μέντορά σας, τον Victor Sullivan, θα βρεθείτε αντιμέτωποι με μια μυστηριώδη μυστική οργάνωση και τον αδίστακτο αρχηγό της. Το Uncharted 3: Drake´s Deception διαθέτει ολοκαίνουργιες τεχνικές μάχης σώμα με σώμα, αιφνιδιαστικές επιθέσεις και μια εμπειρία παιχνιδιού για πολλούς παίκτες, που υπόσχεται να φέρει στο PlayStation Network τα κινηματογραφικά στοιχεία της εκστρατείας για έναν παίκτη. Και το καλύτερο απ´ όλα; Μπορείτε να το απολαύσετε σε εντυπωσιακό στερεοσκοπικό 3D!


Killzone 3
Ετοιμαστείτε για τον επόμενο τίτλο της καθηλωτικής σειράς καθώς προσπαθείτε να αποδράσετε από τον απόηχο της πυρηνικής καταστροφής της Pyrrhus City και να εγκαταλείψετε δια παντός τον εχθρικό πλανήτη Helghan. Με δυνατότητα στερεοσκοπικού 3D και με το χειριστήριο κίνησης PlayStation Move, το Killzone 3 υπόσχεται περισσότερη δράση, εκρήξεις και άγριες κινήσεις στις επιθέσεις σώμα με σώμα που θα εξαπολύσετε ενάντια στις δυνάμεις των Helghast.


MotorStorm: Apocalypse
Το φεστιβάλ MotorStorm επιστρέφει στο PlayStation 3, με το MotorStorm: Apocalypse. Πολεμώντας να διασχίσετε τους δρόμους μιας πόλης ισοπεδωμένης από σεισμό, θα πρέπει να επιβιώσετε από εκατοντάδες επικά, εντυπωσιακά εφέ σε πραγματικό χρόνο καθώς θα προσπαθείτε να φτάσετε στο κορυφαίο σημείο της πίστας. Με δυνατότητα καθηλωτικού στερεοσκοπικού 3D, το MotorStorm: Apocalypse είναι ο πιο γρήγορος και έντονος τίτλος της σειράς!

Στην κορυφή των charts του Ηνωμένου Βασιλείου βρίσκεται το Call of Duty: Black Ops, με νέα είσοδο το DC universe Online. Αναλυτικά τα 10 πρώτα παιχνίδια είναι:
1. Call of Duty: Black Ops
2. FIFA 11
3. Just Dance 2
4. Wii Fit Plus
5. Kinect Sports
6. Need for Speed: Hot Pursuit
7. Assassin?s Creed: Brotherhood
8. Gran Turismo 5
9. Fallout New Vegas
10. DC Universe Online


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα