Τρίτη, 27 Αυγούστου, 2024

Οι ?κλεφταράδες?

Κύριε διευθυντά,
βαρυσήμαντη, σίγουρα, η δήλωση του πρώην υπουργού και βουλευτή, κ. Χρ. Μαρκογιαννάκη:
´Οι μεγάλοι κλεφταράδες μένουν ατιμώρητοι´, είπε.
Αυτούς, όμως, τους ´κλεφταράδες´ ποιος τους εξέθρεψε και ποιος τους εκάλυπτε εδώ και δεκαετίες; Μήπως το σύστημα που πιστά υπηρέτησε και ο κ. Μαρκογιαννάκης μαζί με τους άλλους εθνοπατέρες μας;
Λέω. Μήπως;

Με εκτίμηση
Χ.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

1 Comment

  1. Κύριε Χ. διάβασα το σχόλιο σας με τίτλο οι «κλεφταράδες» και βέβαια είναι εύστοχο και καυστικό όπως ταιριάζει άλλωστε στον ανερυθρίαστα αναφωνούντα πολιτικό περί κλεπτών, αλητών και απατεώνων!
    Έχοντας υπόψη και το φύλλο των «Χ.Ν.» της 24-1-2011, σελ. 13, που φιλοξένησε τις δηλώσεις του ίδιου πολιτικού, αναφωνώ, επιτέλους!!! εδώ είναι, κοντά μας, ο πολιτικός που τολμά να τα λέει έξω από τα δόντια και καταλογίζει ευθύνες σε άλλους πολιτικούς, μόλις πρώην συναδέλφους του σε κόμμα εξουσίας στη χώρα μας. Με δηλώσεις του, σε ιδιαίτερα σκληρή γλώσσα και βαρύτατους χαρακτηρισμούς, σχολίασε τα όσα έγιναν γνωστά σχετικά με το πόρισμα της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής για την υπόθεση Siemens.
    Ανέφερε τα παρακάτω: ?Εγώ αυτή την Επιτροπή την αποκαλώ επιτροπή συγκάλυψης, διότι στην πραγματικότητα αυτό είναι. Η ελληνική Πολιτεία και ιδιαίτερα τα δύο μεγάλα κόμματα δεν
    θέλουν την αποκάλυψη της αλήθειας. Προστατεύουν τους κλέφτες, διότι οι κλέφτες είναι ανάμεσά τους και στην Ν.Δ και στο ΠΑΣΟΚ. Και τους ξέρουν ποιοι είναι. Λυπάμαι βαθύτατα για το πολιτικό σύστημα που φτάσαμε στο κατάντημα, μεγάλα κόμματα τα οποία είναι κόμματα εξουσίας, να προστατεύουν τους κλέφτες, τους αλήτες και τους απατεώνες?!!! και συνέχισε με τις δηλώσεις του λέγοντας:
    ?Σ? αυτόν τον τόπο, η Δικαιοσύνη, το ήθος, η διαφάνεια, η συνέπεια, η αλήθεια και η λογική είναι έννοιες ξένες προς τις πρακτικές του συστήματος. Το σύστημα ?περι άλλων τυρβάζει?.
    Το σύστημα έχει αναλάβει επαγγελματικά την προστασία των κλεφτών, των απατεώνων και των μιζαδόρων και όλα τα άλλα του μένουν παγερά αδιάφορα. Αυτή είναι η ωμή πραγματικότητα που τη βιώνουμε κάθε μέρα. Και το χειρότερο είναι πώς ενώ αυτά τονίζονται κάποιοι κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν?.

    Φαντάζεστε κύριε Χ. να έγραφα εγώ, εσείς, είτε οι δημοσιογράφοι μιας εφημερίδας αυτούς τους βαρύτατους χαρακτηρισμούς προσδιορίζοντας πολιτικούς και κομματικούς χώρους; Ασφαλώς θα κινδυνεύαμε από την τσιμπίδα της δικαιοσύνης μετά από μηνυτήρια αναφορά των θιγόμενων πολιτικών.
    Ευτυχώς όμως, που ενώ τα σκάνδαλα για Siemens, Βατοπέδια, και άλλα βοούν ήλθε σαν από μηχανής θεός ο πολιτικός, που ασφαλώς γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα, αφού διετέλεσε Υφυπουργός Δημόσιας Τάξης στο κόμμα που είχε στις τάξεις του «κλέφτες, αλήτες και απατεώνες»
    Η δημόσια μαρτυρία του έχει τεράστια σημασία για τα πολιτικά πράγματα του τόπου μας!
    Ασφαλώς θα έχει και τα στοιχεία που «δένουν χειροπόδαρα» αυτούς τους «έξω αποδώ και στην φυλακή να παν» άρπαγες δικαιούμενων εσόδων του δημοσίου.

    Σε αναμονή λοιπόν της κατάθεσης των συγκεκριμένων στοιχείων που θα στέλνουν στα «ισόβια δεσμά» τους καταχραστές ένοχους, που τόσος πολύ λόγος έχει γίνει στη χώρα μας, αλλά και εκτός αυτής.
    Ο καταγγέλων πολιτικός έχει την εξαιρετική εμπειρία, ευστροφία και γνώση ότι εάν δεν έχεις στοιχεία δεν κάνεις τέτοιες βαρύγδουπες δηλώσεις, διαφορετικά όμοιες δηλώσεις θα τολμούσαν να δημοσιοποιήσουν και οι 300 της Βουλής για να καταλογίσουν τις κλεψιές σε αλλήλους ώστε να εξευμενιστεί ο λαός!!.
    Επιτέλους το «σύστημα», πλέον, δεν θα «τυρβάζει περί άλλων».
    Σ? αυτόν τον τόπο, η Δικαιοσύνη, το ήθος, η διαφάνεια, η συνέπεια, η αλήθεια και η λογική θα είναι πλέον έννοιες απολύτως ταυτόσημες με την Ελληνική πραγματικότητα!
    Να βοηθήσουμε όλοι στην κατεύθυνση της «κάθαρσης» των απατεώνων και κλεπτών της ψήφου μας που καταχρώνται της εμπιστοσύνης μας και εμπαίζουν έναν ολόκληρο λαό που αγωνιά και αναζητά την καθαρή αλήθεια για το ποιοι πήραν τα χρήματα, που το κράτος θα έπρεπε να έχει στα ταμεία του, για να μην είμαστε σήμερα στα όρια της χρεοκοπίας.

    Γ.Μ.Γ.

    Σημείωση: το πλήρες όνομα μου στη διάθεση του κ. Διευθυντή
    που μόνο από τον ίδιο μπορεί να το ζητήσει
    κάθε ενδιαφερόμενος και να μου γνωστοποιηθεί
    το όνομα του

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα