Τρίτη, 27 Αυγούστου, 2024

Απαράδεκτη σπατάλη στην ΕΡΤ

Από αρκετές ημέρες καταχωρίζονται στις αθηναϊκές εφημερίδες διαφημίσεις μισής σελίδας, έγχρωμες, που ως εκ τούτου έχουν μεγάλο κόστος, ασφαλώς, για να προαναγγείλουν το ιστορικό γεγονός ότι τις ειδήσεις της 9ης βραδινής στη ΝΕΤ θα παρουσιάζει μια νέα συνεργάτις των.
Λες και το ενδιαφέρον μας είναι ο όποιος παρουσιαστής και όχι η ίδια, η πλήρης είδηση.
Πληρώνουμε το χαράτσι που έχει επιβληθεί στον λογαριασμό της ΔΕΗ και οι κατά καιρούς ιθύνοντες της ΕΡΤ κατασπαταλούν αυτά τα χρήματα, όπως άλλωστε πρόσφατα αποδείχτηκε.
Ο καθένας μας υπολόγιζε ότι με τα μέτρα λιτότητας θα σεβαστούν και τα χρήματα των πολιτών, αλλά πάλι τα ίδια. Εκτός της μεγάλης δαπάνης, που δεν νομίζουμε να προσέφερε τίποτα στη ΝΕΤ, πέρα από την ολιγόλεπτη ´περιέργεια´ των τηλεθεατών για το νέο πρόσωπο, το σλόγκαν της διαφήμισης δείχνει ότι αυτοί που την προγραμμάτισαν δεν έχουν και τις ανάλογες ικανότητες.
Αναφέρουν ότι οι ειδήσεις… ´επιστρέφουν στη ΝΕΤ´ σαν να είχαν… φύγει το προηγούμενο διάστημα ή να μην υπήρχαν και τις έφερε πίσω η νέα παρουσιάστρια. Μας βεβαιώνει μάλιστα ότι ´ναι είναι γεγονός´ αυτή η επιστροφή λες και από εκεί κρέμεται η τύχη μας.
Λίγη σοβαρότητα κύριοι δεν βλάπτει και κάποια οικονομία στα δικά μας χρήματα που διαχειρίζεστε.

A.Π.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα