Τρίτη, 27 Αυγούστου, 2024

Κύριε δήμαρχε ?τρίξτε τους τα δόντια?

´Η υπογειοποίηση των δικτύων της ΔΕΗ στο κέντρο της πόλης, μπορεί να γίνει μόνο αν το ζητήσει ο Δήμος. Σε μια τέτοια περίπτωση το έργο χρηματοδοτείται από την επιχείρηση με 50%´.
Η πληροφορία δίδεται σε απαντητική επιστολή της ΔΕΗ, σε σχόλιο συνεργάτη της εφημερίδας, με την ευκαιρία της ανάπλασης των πεζοδρομίων της οδού Κυδωνίας (Η επιστολή ? απάντηση θα δημοσιευθεί στη στήλη του συνεργάτη μας κ. Β. Μιχελιουδάκη).
Και τώρα εγώ διερωτώμαι: Γι? αυτό το τέρας (φωτογραφία) στη γωνία της πλατείας 1866, έξω από την Τράπεζα Πειραιώς, που επί χρόνια διατηρεί η ΔΕΗ, πρέπει να ζητήσει ο Δήμος την απομάκρυνσή του;
´Μας αλλάζει τα φώτα´ με τις συνεχείς αυξήσεις τιμολογίων η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού και ανεξέλεγκτα θα ?λεγα στέλνει λογαριασμούς, εκκαθαριστικά σημειώματα, αντλεί από το πορτοφόλι μας προκαταβολές. Διαδικασίες περίπλοκες που δεν μπορείς να τις ελέγξεις. Κυκεώνας πραγματικά ο μηχανισμός της.
Πού χρόνος να σκεφτεί πως η ασφάλεια των πολιτών αλλά και ο ευπρεπισμός μιας κατ? εξοχήν τουριστικής πόλης, όπως τα Χανιά, είναι και δουλειά της; Και μάλιστα αποκλειστική.
Γι? αυτό το ´τέρας´ πρέπει ο Δήμος να ζητήσει την απομάκρυνσή του;
Και τότε που το ?στηνε η ΔΕΗ, παρά τις έντονες διαμαρτυρίες, άκουσε κανένα;
Εν πάση περιπτώσει ο δήμαρχος κ. Σκουλάκης ας ´τρίξει λίγο τα δόντια´ στους κυρίους που σχεδιάζουν και υλοποιούν όπως τους βολεύει και όχι σπάνια, μαζί με τον ΟΤΕ, ανασκάπτουν δρόμους και πεζοδρόμια τα οποία πρόσφατα είχαν επισκευαστεί.
Α.Λ.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα