Τρίτη, 27 Αυγούστου, 2024

Αναγνώστες σχολιάζουν την επικαιρότητα

Συνεχίζεται σε καθημερινή βάση ο σχολιασμός της επικαιρότητας από αναγνώστες της ιστοσελίδας των ´Χ.Ν.´ (www.haniotika-nea.gr), η οποία τον περασμένο μήνα δέχτηκε συνολικά 225.938 επισκέψεις.  


Για τον Ναό του Απόλλωνα στη Γαύδο
Κύριε διευθυντά,
μήπως η λύση είναι ένας Ναός για τον Ποσειδώνα; Μπας και ξαναπάνε πλοία στο νησί;
Εύα

Λιμνοδεξαμενή Ομαλού
Διαχρονικά το παράπονο που άκουγα ως Λακκιώτης ήταν πως στον Ομαλό δεν έχουνε νερό να πιούνε. Κι όμως ακόμα δεν άκουσα για ύδρευση, αλλά για άρδευση. Μήπως κάτι μου διαφεύγει; Μήπως;
Σκουλάς Γιώργος


Για το Λιμενικό Περίπτερο
Η γνώμη μου είναι ότι οι αρχιτέκτονες του Νομού Χανίων έχουν απόλυτο δίκιο. Ας αφήσουμε τελικά και κάτι όρθιο σε αυτή τη χώρα. Ας μην αρχίσουμε να γκρεμίζουμε και κάποια κτήρια με κάποια ιστορία.
Πολυχρονάκης Δημήτρης

Κάποιος να κάνει τη διαφορά?
Εχω βαρεθεί να βλέπω τους εκάστοτε δημοτικούς άρχοντες να διατρανώνουν στα λόγια και μόνο την αγάπη τους για τον τόπο. Εύχομαι επιτέλους κάποια στιγμή να γίνουν τα Χανιά μια πόλη φιλόξενη για τους κάθε ηλικίας κατοίκους της. Μια πόλη που θα έχει πεζοδρόμια για τους πεζούς και όχι τραπέζια για καφέ (βλ. Τζανακάκη, Σκαλίδη κ.λπ.) παιδική χαρά που δεν θα κινδυνεύουν τα παιδιά από χαλασμένα παιχνίδια (βλ. Δημοτικός Κήπος, Πευκάκια, παιδική χαρά κάτω απ? το 2 Δημοτικό κ.λπ.). Πολιτιστικές εκδηλώσεις που δεν θα έχουν απαγορευτικό εισιτήριο (βλ. πολιτιστικό καλοκαίρι). Εύχομαι επιτέλους κάποιος με έργα να κάνει τη διαφορά.
Γεωργία Ρακοπούλου

Κυνοκομείο στα Χανιά
Θα παραδεχτώ τον νέο δήμαρχο και τους αρμόδιους συνεργάτες του, αν καταφέρουν να οργανώσουν μονάδα κυνοκομείου στα όρια του Δήμου Χανίων. Εδώ θα φανεί αν έχουν τσαγανό και ουσιαστική θέληση να εφαρμόσουν αυτά που προβλέπει άλλωστε η νομοθεσία.
Δημότης Χ


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα