Τρίτη, 27 Αυγούστου, 2024

Καταρρέει το κολυμβητήριο στο Ακρωτήρι

Οπως και για τους γερανούς στα λιμάνια μας, που αναφέρθηκα προ ημερών στα ´Χ.Ν.´, δεν είχε υπολογισθεί, αν και πώς θα λειτουργήσουν, έτσι και με το θαυμάσιο εμφανισιακά κολυμβητήριο Ακρωτηρίου, το οποίο ήδη άρχισε να καταρρέει. Φαίνεται ότι πέρα από την εμφάνιση ακολουθεί τη μοίρα των περισσοτέρων κτηρίων που φτιάχνονται με πιστώσεις δημοσίου και Ε.Ε., όπου τα πράγματα δείχνουν ότι δεν παρακολουθείται πώς και με ποια υλικά και τεχνίτες φτιάχνονται. Ετσι χθες αντιλήφθηκα στη νότια πλευρά της οροφής να έχουν ξεπετσώσει οι λαμαρίνες, ίσως από τους τελευταίους ανέμους, που θα πρέπει άμεσα να αποκατασταθούν για να μην εισρέουν νερά και η καταστροφή είναι μεγαλύτερη. Ισως η οροφή αυτή είναι φτιαγμένη να αντέχει μόνο στους καλοκαιρινούς μήνες.
Θα μου πείτε εδώ το κολυμβητήριο του Ναυτικού Ομίλου κλείνει και για του Ακρωτηρίου θα μιλάμε; Αυτά όταν από προηγούμενες κυβερνήσεις, ίσως και την τωρινή, κατασπαταλόνταν εκατομμύρια ευρώ, όπως, κατά τη σημερινή ειδησεογραφία, για μη κυβερνητικές οργανώσεις, για το? κλίμα της Αφρικής κ.ά.
Αντ. Πλυμ.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

1 Comment

  1. από ότι φαίνεται το κλειστό κολυμβητήριο Ακρωτηρίου σύντομα θα γίνει ανοιχτό! άνοιχτό ρημαδιό! τι κρίμα… τόσα χρήματα, τέτοια σπατάλη! όπου κι αν κοιτάξουμε η Ελλάδα μας πληγώνει…..

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα