Τετάρτη, 28 Αυγούστου, 2024

?Ασήκωτο βάρος οι πρόωρες εκλογές?

Αθήνα
Ασήκωτο βάρος για τη χώρα χαρακτηρίζει τις πρόωρες εκλογές η υπουργός Παιδείας, Αννα Διαμαντοπούλου, τονίζοντας ότι κάτι τέτοιο όχι μόνο δεν θα λύσει το πρόβλημα, αλλά «θα δημιουργήσει κενό πολιτικής για ένα διάστημα στο εσωτερικό, αμφισβήτηση και αμφιβολία για την πορεία της χώρας στο εξωτερικό».
Σε συνέντευξή της στην «Ημερησία» η υπουργός αναφερόμενη στο Μνημόνιο τονίζει ότι «ξεσηκώνει αντιδράσεις, οι οποίες, όμως, δεν ξεφεύγουν από τη γνωστή ´επαναστατική´ ρητορική της διαπίστωσης, της καταγγελίας, του μαξιμαλισμού και της αοριστολογίας».
«Ομως οι κορόνες άρνησης κάθε ρεαλιστικής διεξόδου είναι χάδι στο εγώ του Έλληνα και θηλιά στον λαιμό της Ελλάδας», επισημαίνει η κα Διαμαντοπούλου, η οποία σημειώνει ότι πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι «ακόμη και όταν είσαι γυμνός δεν είναι λύση το δανεικό κοστούμι».
Στρέφοντας τα βέλη της στη ΝΔ τονίζει πως αν στόχος της ήταν να μοιάζει με τον ΣΥΡΙΖΑ, τότε δικαιώνεται. «Αν μιλάμε, όμως, με όρους εθνικής ευθύνης, τότε θα πρέπει να απαντήσουν καθαρά και χωρίς περιστροφές. Θα άντεχε ο ελληνικός λαός την πτώχευση; Διότι περί αυτού επρόκειτο και όσοι κάνουν πως δεν το κατάλαβαν εκτίθεται ως κακοί ηθοποιοί», τονίζει η υπουργός Παιδείας.
Τέλος, αναφερόμενη στα πυρά που δέχεται ο υπουργός Οικονομικών, Γ. Παπακωνσταντίνου τονίζει πως αναγνωρίζει πλήρως την τεράστια προσπάθεια του οικονομικού επιτελείου. «Θα ήταν ανθρωπίνως αδύνατον να μην κάνει λάθη και είναι πολιτικά βολικά να γίνεται σάκος του μποξ».


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα