Τετάρτη, 5 Φεβρουαρίου, 2025

Τα δικαιώματα των παιδιών

Το δικαίωμα του παιδιού στην έκφραση, στη δημιουργία και στην επικοινωνία είναι το θέμα του ημερολογίου του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Νομού Χανίων για το 2011, που παρουσιάστηκε χθες το βράδυ στο Πολιτιστικό Κέντρο της Ιεράς Μητρόπολης Κυδωνίας και Αποκορώνου.
Στο ημερολόγιο, που είναι όμορφο και πολύχρωμο, περιλαμβάνονται αρκετές εργασίες νηπίων. 
Επίσης, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκαν οι προσφάτως συνταξιοδοτημένοι δάσκαλοι και νηπαγωγοί.
Για την εκδήλωσή τους μίλησε στα ´Χ.Ν.´ η κα Βαγγελιώ Σταμελάκη, μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών λέγοντας τα εξής: ´Απόψε έχουμε την τελετή του ημερολογίου του Συλλόγου για το 2011.
Ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών από το 1998 και μετά εκδίδει κάθε χρόνο μία ατζέντα για τα μέλη του, ένα ημερολόγιο, το οποίο έχει κάθε χρόνο μία άλλη θεματική.
Φέτος η θεματική του ημερολογίου είναι τα δικαιώματα των παιδιών: Το δικαίωμα του παιδιού στη δημιουργία, στην έκφραση, στην επικοινωνία. Γι? αυτό, λοιπόν, εργάστηκαν οι νηπιαγωγοί του Νομού μας και οι δουλειές που προέκυψαν έγιναν από παιδιά των Νηπιαγωγείων. Σήμερα ήρθαμε εδώ να γιορτάσουμε αυτή την εργασία, να την κοινοποιήσουμε και να δείξουμε στον κόσμο τη δουλειά που γίνεται στα Νηπιαγωγεία. Το δεύτερο κομμάτι της εκδήλωσης, όπως συνηθίζεται πάντα, είναι η βράβευση των συνταξιούχων συναδέλφων μας. Φέτος είναι 55 στον αριθμό και ελπίζουμε να μπορέσουν να έρθουν όλοι εδώ´.
Παραθέτουμε φωτογραφίες με εργασίες που έφτιαξαν νήπια και Νηπιαγωγούς παλιές και νέες.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα