Τετάρτη, 28 Αυγούστου, 2024

Πού είναι το mini bus;

Οταν έκανε τις πρώτες του βόλτες στην πόλη ήταν σχεδόν άδειο. Κυρίως διότι κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει στην ύπαρξη ενός δημοτικού λεωφορείου με τακτικά κυκλικά δρομολόγια, τα οποία καλύπτουν το κέντρο της πόλης και πάνω απ? όλα δωρεάν! Σιγά, σιγά άρχισε να γεμίζει και να εξυπηρετεί όλο και περισσότερο κόσμο που ήθελε να κάνει τις δουλειές του στο κέντρο, τη βόλτα του στο λιμάνι ή τον δημοτικό κήπο, χωρίς να χρειάζεται να πάρει το αυτοκίνητό του. Και πάνω που άρχιζε να γίνεται συνείδηση στους Χανιώτες η σύμβαση λειτουργίας του τέλειωσε και η νέα Δημοτική Αρχή δεν την ανανέωσε?
Ισως το κόστος του κρίθηκε ότι ήταν μεγάλο. Ακόμα και αν συνέβη κάτι τέτοιο ίσως οι αρμόδιοι θα έπρεπε να το ξανασκεφτούν, έστω για τους καλοκαιρινούς μήνες που το κέντρο των Χανίων γίνεται κόλαση αυτοκινήτων και η εύρεση πάρκινγκ εφιάλτης. Το mini bus είναι μια λύση που μπορεί να εξυπηρετήσει Χανιώτες και επισκέπτες. 
Ε.Κ.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

1 Comment

  1. To αστικό κτελ ήθελε 60.000 ευρώ τον χρόνο λένε.
    Αν είναι συμφερότερο ας πάρει ένα ο δήμος με leasing μικρότερο και πιο ευκίνητο στην Μουσούρων στην Δασκαλογιάννη και στην τάφρο, που οι οδηγοί ΙΧ άφηναν οπουδήποτε…
    Είναι απαραίτητο όμως ένα τέτοιο mini bus για δικαστήρια – αγορά – λιμάνι – κουμ καπι που δεν έχει άλλη συγκοινωνία.

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα