Τετάρτη, 28 Αυγούστου, 2024

Blogs?

Πριν από κάμποσα χρόνια, την εποχή της μεγάλης διεύρυνσης της Ευρωπαϊκής Ενωσης, οι Ευρωπαίοι ένιωθαν δέος εμπρός στον κίνδυνο ένταξης στο εργατικό δυναμικό των κρατών τους του «Πολωνού υδραυλικού», ο οποίος θα εκτόπιζε τους Ευρωπαίους «υδραυλικούς» από την αγορά εργασίας, βυθίζοντας την εργατική τάξη τους στη φτώχεια.
Υπερβολές, αλλά στις κοινωνίες οι υπερβολές του φόβου ανεβοκατεβάζουν κυβερνήσεις. Ενταύθα, δεν απειληθήκαμε από τον «Πολωνό υδραυλικό», αφού είχαμε καταφέρει να προεντάξουμε στη δούλεψή μας όχι μόνο Πολωνούς υδραυλικούς, αλλά και ποικίλων εθνοτήτων αλλοδαπούς εργαζομένους, οι οποίοι απέκτησαν τις περισσότερες από τις εκ μέρους των δηλούμενες τεχνικές δεξιότητες? λόγω της δικής μας οκνηρίας.
Αφήνοντας τα χειρωνακτικά έργα στους οικονομικούς μετανάστες και διεκδικώντας πάση θυσία μια θέση στο δημόσιο, προχωρήσαμε σε νέες μοντέρνες απασχολήσεις, κάνοντας την πλάκα μας με ιστοσελίδες και «blogs» στα οποία ανωνύμως διοχετεύαμε ό,τι μας κατέβαινε στην κούτρα.
Ετσι προέκυψε ο «Κρητικός φαναρτζής», ο οποίος προφανώς όπως ο «Πολωνός υδραυλικός» δεν μπορούσε να φανταστεί ότι μια πλάκα που έκανε στο διαδίκτυο θα οδηγούσε εκατοντάδες νεοέλληνες να αποσύρουν από τις Τράπεζες καταθέσεις παραπάνω από 200 εκατομμύρια ευρώ?! Δηλαδή, λεφτά υπάρχουν?! Και ανόητοι.
ΑΕΣ


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα