Τετάρτη, 28 Αυγούστου, 2024

Σχόλια αναγνωστών

ΤΟ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑΤΙΚΟ ΤΩΝ ´Χ.Ν.´
Πολύ καλό για να είναι αληθινό

Πολύ καλό για να είναι αληθινό! Ο λόγος για το πρωταπριλιάτικο ψέμα των ´Χανιώτικων νέων´ που δεν είναι άλλο από το τρένο το οποίο ´ενώνει την Κρήτη´.
Κάποιοι νόμιζαν ή ήλπιζαν ότι είναι αλήθεια, αλλά διαβάζοντας προσεκτικά το κείμενο μέχρι το τέλος, κατάλαβαν ότι είναι? όνειρο θερινής νυχτός.
Θετικά τα σχόλια των αναγνωστών της εφημερίδας μας για την επιλογή του συγκεκριμένου θέματος στο Πρωταπριλιάτικο φύλλο.
Στην ιστοσελίδα της εφημερίδας αναγνώστες έγραψαν μεταξύ άλλων:
– GRAVIS: Πέρα απ? την πλάκα, θα ήταν πολύ ωραίο να γινόταν μια τέτοια κίνηση. Ενα τρένο που θα πήγαινε παράλληλα με την εθνική οδό, θα εξυπηρετούσε πολύ και η διαδρομή θα ήταν υπέροχη… Αλλά σιγά μη δούμε τέτοια έργα…
– Λεωνίδας: Ωραίο! Σήμερα που έπρεπε να είναι ημέρα εθνικής εορτής, με τόσο ψέμα που ακούμε καθημερινά, ας έρθει και το τρένο στην Κρήτη. Ετσι κι αλλιώς, λεφτά υπάρχουν.
– Maria: Καλημέρα και καλό μήνα σε όλους! Πολύ ωραίο θα ήταν να γίνει κάτι τέτοιο για την Κρήτη? αλλά έχω την εντύπωση ότι μας κάνετε πλάκα λόγω Πρωταπριλιάς.
– Μάνος Σάκης: Δεν είπατε το κυριώτερο: Οι ράγες του τρένου θα τοποθετηθούν πάνω σε πλωτές εξέδρες, είναι η ίδια τεχνολογία που χρησιμοποιούν στις θαλάσσιες πλατφόρμες εξόρυξης. Ετσι θα ξεπεραστεί και το πρόβλημα της μορφολογίας του εδάφους που τόσα χρόνια καθυστερούσε την κατασκευή του έργου!
– Ν. Τζινευράκης: Και όμως δεν θα έπρεπε να παρουσιάζεται σαν πρωταπριλιάτικο αστείο, αλλά σαν αναγκαιότητα για την Κρήτη!
Βέβαια, ο γράψας το θέμα, προδόθηκε από τα δύο άκρα της Κρήτης που είναι δύσκολα πολλαπλώς για σιδηρόδρομο και από τους ´υπερασπιστές´ του Δημοσίου συμφέροντος εφοπλιστές.
Ομως, η διπλή γραμμή από Χανιά μέχρι την Ιεράπετρα και οι μονές προεκτάσεις προς Καστέλλι, Σητεία, Τυμπάκι και κάποιες άλλες, είναι εφικτή ως Δημόσιο αγαθό!
Μνημονίου παρόντος και μεγαλοεργολάβων ΒΟΑΚ εποφθαλμιόντων, πάσα Δημοσία Αρχή, παυσάτω!
Ανάλογα σχόλια γράφτηκαν από αναγνώστες και στη σελίδα της εφημερίδας στο facebook.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα