Πέμπτη, 29 Αυγούστου, 2024

Ο δρόμος για το αεροδρόμιο

Στο λιμάνι της Σούδας έγιναν εργασίες ανάπλασης πριν την άφιξη του πρώτου κρουαζιερόπλοιου. Τι γίνεται όμως με την εικόνα που παρουσιάζει ο δρόμος από και προς το αεροδρόμιο; Εύλογη η απορία της αναγνώστριας των ´Χ.Ν.´ Μανουέλας Μαρκουλάκη, η οποία σε επιστολή της επισημαίνει χαρακτηριστικά:
´Κύριοι νυν και πρώην αρμόδιοι και υπεύθυνοι, συγχαρητήρια για τις θετικές προσπάθειες όσον αφορά την άφιξη του πρώτου κρουαζιερόπλοιου στο λιμάνι της Σούδας. Θετικά βέβαια αποτελέσματα για τον τουρισμό και τον τόπο μας. Ομως αγαπητοί κύριοι, αντιπεριφερειάρχη και δήμαρχε, ο κάθε τουρίστας δεν έρχεται μόνο από το λιμάνι της Σούδας, αλλά και από το αεροδρόμιο «Δασκαλογιάννης» που βρίσκεται στο Ακρωτήρι.
Να σας γράψω, εάν δεν σας έχουν ενημερώσει οι αρμόδιες Υπηρεσίες, ότι η συγκεκριμένη περιοχή είναι εγκαταλελειμμένη. Λόγω Καλλικράτη να υποθέσω; (φαντάζομαι και σε άλλες περιοχές τι γίνεται).
Παραθέτω τρεις φωτογραφίες κόμβων ως απλά παραδείγματα:
Η πρώτη είναι στη διασταύρωση Κουνουπιδιανών (τάφοι Βενιζέλων, Πολυτεχνείο), όπου εκεί το γκαζόν έχει άψογη συντήρηση. Από ?κει και πάνω; Χόρτα στους δρόμους δεξιά, αριστερά και όχι μόνο. Η δεύτερη φωτογραφία είναι στον κόμβο που στρίβει για Σούδα και ευθεία προς Πιθάρι και υπόλοιπα χωριά του Ακρωτηρίου. Και η τρίτη φωτογραφία είναι στον κόμβο που στρίβει προς αεροδρόμιο και ευθεία προχωράς για το χωριό Στέρνες, με παραλίες Μαράθι και Λουτράκι. Η διαφορά είναι σίγουρα εμφανής. Τα κουτσομπολιά λένε ότι δεν υπάρχει προσωπικό να κόψει τα χόρτα. Γιατί το προσωπικό δεν έμεινε ως έχει, στον τέως Δήμο Ακρωτηρίου και σε κάθε τέως Δήμο, για να μη γίνονται τα πράγματα τόσο δύσκολα. Αραγε τα δύσκολα προβλήματα κάθε τόπου μπορούν να λυθούν εύκολα;
Πείτε μας κύριοι στα ίσα, αν κάποια πράγματα για σας είναι λεπτομέρειες, ώστε να ξεκινήσουμε οι περισσότεροι από εμάς τον εθελοντισμό στον τόπο που ζούμε, μιας και το μεγαλύτερο ποσοστό των υπαλλήλων και των κατάλληλων εργαλείων των τέως Δήμων μεταφέρθηκαν και στελέχωσαν, εσπευσμένα τις Υπηρεσίες των Χανίων. Τέλος να σας υπενθυμίσω ότι έφτασε το Πάσχα και η εμφάνιση κάθε περιοχής είναι το ήμισυ του παντός´.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα