Κυριακή, 1 Σεπτεμβρίου, 2024

Πασχαλινό παζάρι

Ανοιξιάτικα, πασχαλινά διακοσμητικά, πρωτότυπες κατασκευές και δώρα θα μπορούν να αποκτήσουν όσοι επισκεφθούν το πασχαλινό παζάρι που διοργανώνει και φέτος ο Σύλλογος Εθελοντικής Προσφοράς και Στήριξης ´Ορίζοντας´ στη Λέσχη Αξιωματικών στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου 64. Τα έσοδα, όπως πάντα, θα διατεθούν για τις ανάγκες του Συλλόγου. Το παζάρι ξεκίνησε χθες και θα διαρκέσει μέχρι και τις 13 Απριλίου. Οι ώρες λειτουργίας είναι 9 π.μ.-4 μ.μ. και 6 – 10μ.μ.
´Τα δώρα είναι προσφορά από ιδιώτες, τοπικές επιχειρήσεις, ενώ υπάρχουν κατασκευές από Σχολεία και Νηπιαγωγεία της Χανίων. Αξίζει να αναφέρω ότι για την κατασκευή των στεφανιών, που υπάρχουν στο παζάρι, έχουν βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό, άνθρωποι από τα ΚΑΠΗ της πόλης´, δήλωσε ένα από τα ιδρυτικά μέλη του Συλλόγου ´Ορίζοντας´, Χρυσούλα Καζάκου και πρόσθεσε ότι ´και αυτή η εκδήλωση έχει ως σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε τον πρώτο μας στόχο, που είναι η αγορά ξενώνα στην Αθήνα, ώστε να προστεθεί στους τρεις ήδη υπάρχοντες ξενώνες που διατηρούμε´.
´Η ανταπόκριση του κόσμου, παρά την δύσκολη οικονομική κατάσταση, δεν έχει μειωθεί. Οι τιμές είναι συμβολικές, έτσι δεν είναι δύσκολο κάποιος να διαθέσει ένα μικρό ποσό για την αγορά κάποιων δώρων που υπάρχουν στο παζάρι´, τόνισε η κοινωνική λειτουργός του Συλλόγου, Αργυρώ Δρακάκη, ενώ μίλησε και για την επόμενη προγραμματισμένη εκδήλωση με σκοπό πάντα την ενίσχυση του Συλλόγου, που θα είναι μία θεατρική παράσταση που θα ανεβάσουν οι καθηγητές και σπουδαστές του 1ου ΕΠΑΛ Χανίων.
Το θεατρικό έργο είναι η κωμωδία με τίτλο ´Ο θάνατός σου η ζωή μου´. Θα παιχτεί από τις 24 έως 30 Μαΐου στο Βενιζέλειο Ωδείο, με συμβολική είσοδο 5 ευρώ.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα