Κυριακή, 1 Σεπτεμβρίου, 2024

Συνεστίαση με βραβεύσεις

Πανηγυρική συνεστίαση με ομιλίες για τη νόσο Αλτσχάιμερ αλλά και βραβεύσεις πραγματοποίησε προχθές το βράδυ σε κοσμικό κέντρο
της πόλης ο Ροταριανός Ομιλος Χανίων.
Κατά τη διάρκεια της συνεστίασης έγινε παρουσίαση του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ασθενών με Αλτσχάιμερ. Η επιστημονικά υπεύθυνη του Κέντρου, Μαρία  Μελισσάρη – Τζανακάκη, αναφέρθηκε  στα  σημερινά δεδομένα της νόσου, την πρόληψη, αλλά και τη θεραπεία της. Επίσης, έκανε λόγο για τον ρόλο που διαδραματίζει το Κέντρο στην τοπική κοινωνία των Χανίων και όχι μόνο. Παράλληλα στην εκδήλωση  βραβεύτηκαν με τιμητικό δίπλωμα εκλεκτά μέλη των Ροταριανών για την προσφορά τους στα κοινωνικά και πολιτιστικά δρώμενα του τόπου. Οι βραβευθέντες ήταν οι κύριοι: Βασίλης Καλαϊτζής – Μουντάκης, Ιωάννης Σαμιώτης και Σταύρος Πατεράκης.
´Το παράδειγμά τους και τα έργα τους καλούνται να μιμηθούν όλοι οι Ροταριανοί συνάδελφοι και κατ’ αυτόν τον τρόπο να επιτύχουμε αξιόλογη κοινωνική παρουσία και αναγνώριση που επιτελεί το Ρόταρυ παγκοσμίως´, τόνισε ο πρόεδρος των Ροταριανών, Εμμανουήλ Δελάκης, στη διάρκεια των βραβεύσεων.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα