Πέμπτη, 29 Αυγούστου, 2024

Η ανάταξη του κράτους και ποιος θα την κάνει!

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ για τη «διαδικτυακή» ιστορία τεσσάρων ανθρώπων που ονομάζονται Καθένας, Κάποιος, Τυχαίος και Κανένας. Τους ανατέθηκε μια μέρα να φέρουν εις πέρας μια σπουδαία δουλειά. Ας πούμε, την έξοδος της ελληνικής οικονομίας από την κρίση!
«Ο Καθένας ήταν βέβαιος ότι ο Κάποιος θα κάνει τη δουλειά. Ο Τυχαίος θα μπορούσε να την κάνει, αλλά την ανέθεσε στον Κανένα. Ο Κάποιος θύμωσε γι’ αυτό, γιατί ήταν δουλειά του Καθένα. Ο Καθένας σκέφθηκε ότι ο Τυχαίος ήταν που θα μπορούσε να την κάνει. Αλλά ο Κανένας διαπίστωσε ότι ήταν ο Καθένας που θα μπορούσε να την κάνει. Τελικά ο Καθένας κατηγόρησε τον Κάποιο, όταν ο Κανένας έκανε ό,τι ο Τυχαίος θα μπορούσε να κάνει».

…ΦΑΥΛΟΣ κύκλος, έ; Το ίδιο δεν συμβαίνει με την κυβέρνηση και τους πολιτικούς της αντιπολίτευσης που όλοι λένε ότι νοιάζονται για το Μνημόνιο και την έξοδο της χώρας από την κρίση, αλλά διαπιστώνουμε ότι κανένας δεν κάνει αυτό που θα έπρεπε να κάνει…
Ενώ η υπόθεση Μνημόνιο είναι του Καθενός μας, ανατέθηκε σε Κάποιους, πιθανόν τυχαίους αλλά ελπιδοφόρους νέους πολιτικούς που, όμως, εδώ κι έναν χρόνο σκληρής δουλειάς και τρομερών περικοπών, δεν κατάφεραν και πολλά πράγματα. Με αποτέλεσμα Κανένας μας να μη σώζεται -πλην αυτών που δεν αγγίζει ποτέ και καμιά κρίση- και όλοι να περιμένουμε τα χειρότερα ελπίζοντας σε κάποιον Τυχαίο να μας σώσει!
Στ.Γ.Κ.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα