Πέμπτη, 29 Αυγούστου, 2024

ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ

Κύριε πρόεδρε,

είπε η γ.γ. του ΚΚΕ, μιλώντας σε ανοιχτή συγκέντρωση (Αθήνα, 18-4-11, «Eλευθεροτυπία») και τα εξής ωραία:
«Απευθυνόμαστε», ψηφοθηρώντας, φυσικά, «σε όλους εκείνους που όταν ερωτώνται ποιο κόμμα, το ΠΑΣΟΚ ή τη ΝΔ εμπιστεύονται, απαντούν κατηγορηματικά ΚΑΝΕΝΑ από τα δύο. Ιδιαίτερα στα εργατικά λαϊκά στρώματα που δεν έχουν κόψει τον δεσμό τους με το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ»!
…Τέτοια πρόσκληση – πρόκληση μόνο το ΚΚΕ θα μπορούσε να απευθύνει! Αλλά, όταν ο πολίτης λέει κανένα εννοεί ΚΑΝΕΝΑ απ’ τα υπάρχοντα κόμματα στη Βουλή. Ας το κατανοήσει και το ΚΚΕ…
ΕΡΜΟΛΑΟΣ


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

2 Comments

  1. To δικαιωμα ομως που εχουν τα μικρα κομματα(και το ΚΚΕ),να ζητανε τη ψηφο του κοσμου ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ,το διατηρουν,σε αντιθεση με τα δυο μεγαλα κομματα που το εχουν απωλεσει… Ρωτηστε 10 ανθρωπους που ξερετε οτι ψηφισαν Πασοκ η ΝΔ στις τελευταιες εκλογες.. ενας-δυο το παραδεχονται, δυο τρεις παραμενουν σιωπηλοι και δεν απαντανε και οι υπολοιποι….ειναι στο Ταμειο Ανεργειας!!!!

  2. πάντως και στη μεγαλύτερη κρίση του συστήματος μας οι άνθρωποι ζουν πολύ καλύτερα από ότι ζούσαν στον
    κομμουνισμό η σε όποιο άλλο σύστημα. Μας αρέσει δεν μας αρέσει αυτό είναι το σύστημα που είναι ενα με την ανθρώπινη πραγματικότητα. Εδώ υπάρχουν τα προβλήματα, εδώ οι λύσεις, εδώ και τα αδιέξοδα. Αντι να ονειρευόμαστε κάτι που δεν υπάρχει, καλύτερα ο καθένας μας να συμπράτει στη λύση των προβλημάτων εντός συστήματος.

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα