Παρασκευή, 30 Αυγούστου, 2024

Ευλυγισία

Η… ευλυγισία και η σταθερότητα θέσεων της ΝΔ δεν περιγράφεται. Μέσα σε 24 ώρες, πέρασε από την απόρριψη της διάταξης του Υπουργείου Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, που αυξάνει το εβδομαδιαίο ωράριο των δημοσίων υπαλλήλων κατά 2,5 ώρες, σε συμφωνία με τη ρύθμιση που έφερε στη Βουλή για ψήφιση ο υπουργός κ. Ραγκούσης.
Αφού βιάστηκε να ταχθεί εναντίον της ρύθμισης, για να πουλήσει συμπαράσταση στους δημοσίους υπαλλήλους και εκδούλευση υπέρ των δικαιωμάτων τους (καταγγέλλοντας τους «διωγμούς» που τους ετοιμάζει η κυβέρνηση) θυμήθηκε ότι υπάρχουν και οι ιδιωτικοί υπάλληλοι, οι οποίοι και λιγότερο αμείβονται και περισσότερο δουλεύουν.
Όταν κατάλαβε το επικοινωνιακό, αλλά και το ουσιαστικό της λάθος και μη βρίσκοντας επιχείρημα για να κρύψει την αλλαγή πλεύσης, έστρεψε τα πυρά της εναντίον του υπουργού, τον οποίο κατηγόρησε ότι αυτός προσπάθησε ετσιθελικά να πείσει τους δημοσιογράφους ότι η ΝΔ ήταν εξ αρχής δογματικά αντίθετη στην αύξηση του ωραρίου ενώ, δεν ήταν…!
Το ακριβές είναι ότι, δεν αντιλήφθηκε έγκαιρα ότι ο λαός κάτω από τη συγκυρία που κυριαρχεί στη χώρα δεν θα πει όχι στην αύξηση του ωραρίου, αλλά χρειάστηκε ένα 24ωρο για να το καταλάβει και να αλλάξει θέση. Αξιος προσοχής είναι και ο ισχυρισμός της ότι δεν ήταν εξ αρχής δογματικά αντίθετη στην αύξηση του ωραρίου, αλλά ο υπουργός το παρουσίασε έτσι. Αστειότητες. Το ίδιο άραγε σταθερές θα είναι οι θέσεις που θα περιέχει το «Ζάππειο ΙΙ»;
ΑΕΣ


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα