Παρασκευή, 30 Αυγούστου, 2024

Μοιράζοντας…κουραμπιέδες…!

Ακόμη και µετά τη… «μυστική» ψυχρολουσία του Λουξεµβούργου, η κυβέρνηση συμπεριφέρεται ως ο Ιωνάς στο στομάχι του κήτους, περιμένοντας πότε θα τον… φτύσει (με το παρντόν) αρτιμελή και υγιή στην ακτή. Ως και να μην «τρέχει» τίποτα. Το Υπουργικό Συµβούλιο συνεδρίασε δύο φορές την προηγούμενη εβδοµάδα… χωρίς να πάρει καµιά απόφαση…!
Ακούστηκαν παραινέσεις, εκδηλώθηκαν διενέξεις υπουργών και διατυπώθηκαν σχόλια, τα οποία απλώς τροφοδότησαν τα δελτία ειδήσεων των οκτώ, δίνοντας, δυστυχώς, την εντύπωση ότι η κυβέρνηση δεν πάει καλά! Και στις Δηµοκρατίες, όταν δεν πάει καλά η κυβέρνηση έρχεται η ώρα της αντιπολίτευσης.
Ποιας αντιπολίτευσης όμως; Αυτής που αντί να συµπράξει για τη σωτηρία της χώρας, οργανώνει επικοινωνιακές τελετές στο Ζάππειο στις οποίες μοιράζει οικονομικούς κουραμπιέδες, μπακλαβάδες και μελομακάρονα, διακηρύσσοντας «στεντόρεια τη φωνή» ότι δεν παραχωρεί συναίνεση, κάνοντας πυρ και µανία, τους ευρωδανειστές ιδεολογικούς σύμμαχους της.
Και στα τηλεπαράθυρα, οι επιτελείς της, βλέπουν το αδιέξοδο και το γλεντάνε! Αγνοούν ότι αν συνεχίσουν έτσι, το ζητούμενο δεν θα είναι, όπως γράφει στα «Νέα» ο Γιώργος Λακόπουλος «η οργάνωση της σωτηρίας, αλλά η διαχείριση της καταστροφής»…! Ωιμέ…!
ΑΕΣ


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα