Κυριακή, 1 Σεπτεμβρίου, 2024

Βράβευση αριστευσάντων

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ο Σύλλογος Υπαλλήλων ΕΛΤΑ Ν. Χανίων, υπό την αιγίδα της ΠΟΣΤ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Ταχυδρομικών) και της Διοίκησης των ΕΛΤΑ, βράβευσαν με συμβολικά ποσά, αναμνηστικά διπλώματα και δώρα, τα παιδιά των εργαζομένων που αρίστευσαν σε Γυμνάσιο και Λύκειο καθώς επίσης και τα παιδιά που κατάφεραν να εισαχθούν σε Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.
Ο  Σύλλογος βράβευσε συνολικά 28 παιδιά, ενώ, μιλώντας στα ´Χ.Ν.´, ο πρόεδρος των Υπαλλήλων, κ. Γιώργος Λουγιάκης, τόνισε ότι ´οι βραβεύσεις, που, για μία ακόμα χρονιά, πραγματοποιούμε, αποτελούν για τα παιδιά των συναδέλφων μας μία ηθική ικανοποίηση, γιατί βλέπουν ότι οι προσπάθειες και οι κόποι τους έχουν την αναγνώριση που τους αξίζει´.
Ο κ. Λουγιάκης υπογράμμισε ακόμα ότι ´είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι, ενώ μας γεμίζει αισιοδοξία, γιατί θεωρούμε ότι τα παιδιά αποτελούν το μέλλον αυτής της χώρας, ενώ τους ευχόμαστε από καρδιάς καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο της μάθησης και θα είμαστε πάντα δίπλα τους´.
Από την πλευρά του ο εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας και πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου, κ. Δημήτρης Κονταράκης, σημείωσε ότι ´στη δύσκολη οικονομική κατάσταση που περνά ο τόπος, με όλα αυτά τα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζει καθε οικογένεια, είναι προς τιμή της Διοίκησης των ΕΛΤΑ καθώς και της Ομοσπονδίας, που συνδιοργανώνουν μαζί με τον Σύλλογο Υπαλλήλων ΕΛΤΑ Χανίων αυτή την εκδήλωση. Οι βραβεύσεις αυτές θεωρούμε ότι δίνουν κουράγιο στα παιδιά να προχωρήσουν με περισσότερη όρεξη, ώστε να καταφέρουν να ολοκληρώσουν τα επαγγελματικά τους όνειρα και όχι μόνο. Ενα σημαντικό στοιχείο είναι ότι τέτοιες εκδηλώσεις κρατάνε ακόμα, έστω και λίγο, το κοινωνικό πρόσωπο, το οποίο θα πρέπει να έχει κάθε Υπηρεσία Κοινής Ωφέλειας στην Ελλάδα´.
Πολλά από τα βραβεία των εισαχθέντων παιδιών στα διάφορα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, παρέλαβαν, λόγω απουσίας τους στις Σχολές τους, οι γονείς τους, ενώ οι βραβεύσεις αφορούσαν τη σχολική περίοδο καθώς και των εισαγωγικών εξετάσεων του 2010.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα