Παρασκευή, 30 Αυγούστου, 2024

Φοιτητικές εκλογές 2011

ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ τoυ… Στρος Καν κινήθηκαν οι φοιτητικές εκλογές (22/5) στην Αθήνα και σε άλλες περιοχές της χώρας. Οι ίδιοι οι φοιτητές, δεκαετίες τώρα -όπως συμβαίνει και σε άλλους χώρους- φρόντισαν να απαξιώσουν τον θεσμό των φοιτητικών εκλογών. Πώς; Μα, με το να εκδίδει κάθε παράταξη ξεχωριστά αποτελέσματα! Η ΕΦΕΕ -η παλιά δυναμική και συλλογική ΕΦΦΕ του παρελθόντος- έχει καταντήσει να έχει μόνο διακοσμητικό ρόλο, αφού συνεδριάζει μόνο για να ορίσει την… ημερομηνία των εκλογών.
Η συμπεριφορά, ας πούμε των μελών της ΔΑΠ στο ΤΕΙ Πειραιά, μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, με τα υβριστικά  συνθήματα, τα κρεμασμένα από καλώδια πράσινα κοτόπουλα και κυρίως τις πλαστικές (για σεξ) κούκλες με τις… ευπρεπείς κινήσεις και τα υπονοούμενα, δεν ταιριάζουν σε σημερινούς ακαδημαϊκούς πολίτες, υπεύθυνους για την τύχη των ΑΕΙ και αργότερα της χώρας. Δεν αρμόζουν επίσης σ’ έναν κομματικό χώρο που πριν μόλις τρία χρόνια είχε ως σύνθημα το… «σεμνά και ταπεινά»!
ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ είναι ότι μέχρι στιγμής η φοιτητική παράταξη της ΔΑΠ, που για 25η χρονιά  ανακηρύσσεται πρώτη δύναμη στα ΑΕΙ – ΤΕΙ, δεν έχει καταδικάσει τη συμπεριφορά αυτή. Αλλά ούτε και το κόμμα της ΝΔ το έπραξε. Έτσι, υποθέτουμε εύλογα πως «η δεξιά δεν αλλάζει με τίποτε». Οσα λίφτινγκ κι αν κάνει…

Στ.Γ.Κ.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα