Κυριακή, 1 Σεπτεμβρίου, 2024

Απολογισμός των εκδηλώσεων για τη Μάχη της Κρήτης

Την ικανοποίησή του για τη φετινή διοργάνωση του εορτασμού για την επέτειο της Μάχης της Κρήτης εξέφρασε ο αντιπεριφερειάρχης Χανίων, κ. Απόστολος Βουλγαράκης, σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε χθες με τα μέλη της Επιτροπής, που συμμετείχαν στη διοργάνωση των εκδηλώσεων.
Ο κ. Βουλγαράκης σε δήλωσή του προς τους δημοσιογράφους τόνισε ότι ´οι εκδηλώσεις στέφθηκαν από επιτυχία με τη συμμετοχή του κόσμου να είναι παραπάνω από ικανοποιητική. Θεωρώ ότι κάναμε το καθήκον μας, ενώ οι ομιλίες που ακούστηκαν στις διάφορες εκδηλώσεις και που αφορούσαν τη Μάχη της Κρήτης, θα ήταν καλό να εκδοθούν σε μία τιμητική έκδοση. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι συμμετείχαν στις εκδηλώσεις και να τονίσω ότι με τα χρήματα τα οποία είχαμε στη διάθεσή μας, παρουσιάσαμε κάτι πολύ καλό στο κόσμο´.
Ο κ. Βουλγαράκης υπογράμμισε ότι ´του χρόνου θα είμαστε ακόμα καλύτερα οργανωμένοι αλλά σαφώς πιο λιτοί. Σε συζητήσεις που είχα με τους δημάρχους, συμφωνήσαμε να διοργανώσουμε μια κεντρική εκδήλωση στα Χανιά, χωρίς βέβαια να απορρίψουμε σε κανένα Δήμο ή πρώην Κοινότητα κάποιες μικρές εκδηλώσεις´.  
´Με μια κεντρική εκδήλωση´, τόνισε ο κ. Βουλγαράκης, ´θα έχουμε τη δυνατότητα να καλέσουμε όλους τους θεσμικούς αλλά και κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους, να έχουμε μαζικότερη συμμετοχή καθώς και οικονομικότερα αποτελέσματα´. 


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα