Σάββατο, 31 Αυγούστου, 2024

Σκουπίδια…

Εικόνες… σκουπιδιών αντικρίζουν συχνά οι τουρίστες στην Αγία Μαρίνα και σε άλλες περιοχές.
Σε e-mail του στα ´Χανιώτικα νέα´ ο αναγνώστης μας, ξενοδοχοϋπάλληλος, Δημοσθένης Παγωνάκης, ο οποίος μας επεσύναψε και τη σχετική φωτογραφία έξω από το ξενοδοχείο στο οποίο εργάζεται, αναφέρει χαρακτηριστικά:
´Εδώ και 5 μέρες ενοχλούμε τους υπεύθυνους Καθαριότητας στην περιοχή, αλλά, δυστυχώς, δεν έχει γίνει τίποτα. Περνά το αυτοκίνητο του Δήμου Χανίων και παίρνει κάποια μικρή ποσότητα και αφήνει τη μεγάλη ποσότητα πίσω. Αποτέλεσμα ποντίκια, γάτες και σκυλιά να σκορπίζουν τις τσάντες σκουπιδιών στη μέση του δρόμου, σε θέα των τουριστών του δικού μας ξενοδοχείου και όλων αυτών που πηγαίνουν στις μονάδες της Ανω Αγίας Μαρίνας. Αυτή είναι κύριοι αρμόδιοι η σημασία που δίνετε στον τουρισμό; Ετσι θα συνεχίσουμε να προσελκύουμε τουρίστες στην περιοχή μας; Μάλλον έχετε μπερδευτεί και καλό είναι σύντομα να ξεμπερδευτείτε και να παράγετε το έργο σας σωστά, όπως μας υποσχεθήκατε, όταν ζητήσατε την ψήφο μας στις τελευταίες εκλογές.
Με τιμή
Παγωνάκης Δημοσθένης,
ξενοδοχοϋπάλληλος´.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

1 Comment

  1. Είμαι κάτοικος της Αγίας Μαρίνας (γέννημα – θρέμμα) , δυστυχώς περίμενα ότι με το Καλλικράτη πρωτίστως αλλά και με τη παρούσα Δημαρχιακή αρχή ο τόπος μου θα βρισκότανε σε πολύ δύσκολη θέση , όμως δε περίμενα αυτό τον εξευτελισμό είναι ΝΤΡΟΠΗ για οποιοδήποτε να ζει μέσα στα σκουπίδια τον 21ο αιώνα, είναι αίσχος να έρχονται χιλιάδες επισκέπτες στο πιό τουριστικό κομάτι του …νέου μας ..ΔΗΜΟΥ????? και αντι να απολαμβάνουν τις ομορφιές του τόπου μας να αντικρίζουν βουνά από ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ , ντροπή και αίσχος, μάλλον εμάς μας θέλανε μόνο για τους ψήφους και για τις εισπράξεις, έπρεπε όμως να μας το πούνε όταν ήρθανε για να μαζέψουν τους ψήφους ….αλλά τότε μας λέγανε ΚΟΡΩΝΙΔΑ του δήμου (μάλλον θα ανέβουμε ψηλά στους λόφους των σκουπιδιών).
    Επίσης να ρωτήσω το Κο Δήμαρχο αλλά και τους εκλεγέντες δημ συμβούλους του τόπου μου που είνα….. οι ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΕΣ στις παραλίες??? πρωτα θα πνιγεί ο κόσμος και μετά θα έρθουνε???
    ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ για τη κατασταση αυτή…. αλα σε 2.5 χρόνια οι ιδιοι κυριοι θα έρθουνε να μας … πείσουν για το πόσο αγαπάνε το τόπο μας….
    ΞΕΦΤΥΛΕΣ!!!!
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα