Σάββατο, 31 Αυγούστου, 2024

Οι αίγαγροι στον Κήπο

“Δεν υπάρχει κανένα ζήτημα με τη φροντίδα του Κρητικού αίγαγρου και των υπόλοιπων ζώων στον Δημοτικό Κήπο” ανέφερε μιλώντας στα “Χ.Ν.” ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Μ. Κεμεσίδης. Ο κ. Κεμεσίδης ρωτήθηκε σχετικά, με αφορμή της καταγγελία αναγνώστριας η οποία μιλούσε μεταξύ άλλων “για αδιαφορία και εγκατάλειψη από τους αρμόδιους των Κρητικών αίγαγρων που φιλοξενούνται στον Δημοτικό Κήπο Χανίων”. Επίσης μιλούσε για “ζώο που έχει συντριπτικό κάταγμα στο πόδι” προκαλώντας λύπη και αγανάκτηση στον κόσμο που το βλέπει.
Τα “Χ.Ν.” βρέθηκαν στον Κήπο και έθεσαν το θέμα στους αρμόδιους υπαλλήλους οι οποίοι ανέφεραν πως δεν υπάρχει κανένα ζήτημα με τραυματισμό ζώου ενώ η φροντίδα τους γίνεται κανονικά σύμφωνα με όλα τα προβλεπόμενα.
Ειδικά για το ζήτημα του ζώου με “συντριπτικό κάταγμα”, δεν υπάρχει κανένα τέτοιο περιστατικό καθώς τα ζώα εξετάζονται τακτικά από κτηνίατρο.
Οπως ανέφερε ο κ. Κεμεσίδης κατά καιρούς ακολουθείται φαρμακευτική αγωγή με τη χορήγηση ασβεστίου στα ζώα πολλά εκ των οποίων είναι μεγάλα σε ηλικία και αυτό αποτελεί για μικρό χρονικό διάστημα, προβλήμα στην κίνηση τους που πιθανόν στα μάτια του κόσμου να θεωρείται σοβαρός τραυματισμός.
Γ. ΚΩΝ.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα