Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024

ΜΑΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ

1.Διαδηλώνοντας για περισσότερη δημοκρατία, οι κάτοικοι του Χονγκ Κονγκ δεν φαίνεται να γιόρτασαν την 14η επέτειο από την… επιστροφή στην κινεζική κυριαρχία, μετά από 156 χρόνια βρετανικής αποικιοκρατίας.


2. Διαδηλώτρια και άνδρας το ΜΑΤ κηρύσσουν… ανακωχή για να καπνίσουν ένα τσιγάρο, την ώρα που στην πλατεία Συντάγματος μαίνονται σφοδρά επεισόδια.


3. Εργάτριες σε εργοστάσιο του Πεκίνου, σιδερώνουν την κόκκινη σημαία με το σφυροδρέπανο του Κ.Κ. Κίνας.
Για τον εορτασμό της 90χρονης ιστορίας του κόμματος, το εργοστάσιο κατασκεύασε περισσότερες από 30.000 σημαίες το τελευταίο τρίμηνο.


4. Ο Λίονελ Μέσι και η παρέα του, άνοιξαν σήμερα τα ξημερώματα την αυλαία του Κόπα Αμέρικα, που διεξάγεται στα γήπεδα της Αργεντινής μέχρι τις 24 Ιουλίου. Για πρώτη φορά οι αγώνες θα μεταδίδονται ζωντανά και δωρεάν μέσω youtube από το κανάλι http://www.youtube.com/copaamerica. ´Χαράς ευαγγέλια´ για τους Ελληνες ποδοσφαιρόφιλους, αρκεί να είναι ξενύχτηδες…


5. Το ´Φεστιβάλ Περηφάνιας´ των ομοφυλόφιλων διοργανώθηκε στις 28 του περασμένου μήνα στην πόλη Μανάγκουα της Νικαράγουα. Στη χώρα της Κεντρικής Αμερικής, οι άνδρες ομοφυλόφιλοι είναι σχετικά αποδεκτοί από την κοινωνία, σε αντίθεση με τη λεσβιακή κοινότητα που θεωρείται πως πλήττει τον ανδρικό εγωισμό των Λατίνων…


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα