Κυριακή, 1 Σεπτεμβρίου, 2024

Κυματίζουν οι γαλάζιες σημαίες

Τρεις γαλάζιες σημαίες κυματίζουν από χθες το πρωί στην περιοχή των Καλυβών του Δήμου Αποκωρώνου.
Συγκεκριμένα, ανάρτηση γαλάζιων σημαιών είχαμε στην   παραλία της Κυανής Ακτής, στην παραλία του Ξυδά, καθώς και στην παραλία Μαϊστράλι.
Μιλώντας στα ´Χ.Ν.´ ο αντιδήμαρχος του δήμου Αποκορώνου Μανώλης Χαριτάκης τόνισε ότι “η καθαρότητα των νερών, η λειτουργική οργάνωση των παραλιών, η ύπαρξη ναυαγοσωστών, η φιλοξενία κατοίκων και επιχειρηματιών της περιοχής μας, καθώς και η φυσική ομορφιά της περιοχής, συνθέτουν ένα ιδανικό τόπο προορισμού για ξένους αλλά και ντόπιους επισκέπτες που μας επισκέπτονται κάθε χρόνο”. 
Ο κ. Χαριτάκης πρόσθεσε ακόμα ότι “στόχος μας είναι η προστασία του περιβάλλοντος, η ανάπτυξη όλων των περιοχών του Δήμου Αποκορώνου, ώστε να αναβαθμίσουμε αισθητά και ουσιαστικά τον τουρισμό στον τόπο μας”.
Από την πλευρά του ο Κυριάκος Παπαδάκης ένας εκ των ιδιοκτητών του ξενοδοχείου “Kiani Beach Resort” τόνισε ότι αποτελεί μεγάλη επιτυχία το γεγονός “ότι καταφέραμε να αναρτήσουμε για φέτος τρεις γαλάζιες σημαίες στην ακτογραμμή της περιοχής των Καλυβών που έχει μήκος μόλις τέσσερα χιλιόμετρα”.
Ο κ. Παπαδάκης υπογράμμισε ότι “το μεγάλο μήκος των ακτογραμμών του Νομού Χανίων, με τις μεγάλες και καθαρές παραλίες, η ποιότητα των νερών, οι γαλάζιες σημαίες καθώς και η υποδομή που μπορούμε να αναπτύξουμε ακόμα περισσότερο, όλα αυτά θα δώσουν τη δυνατότητα να διπλασιάσουμε τον αριθμό των τουριστών που αυτή την στιγμή προσελκύουμε”.

Κατέβασμα αρχείου


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα