Κυριακή, 1 Σεπτεμβρίου, 2024

Με μεράκι και φαντασία

Κοσμήματα φτιαγμένα με πολλά και διαφορετικά υλικά και τεχνικές αλλά κυρίως με μπόλικο μεράκι, παρουσιάζονται στην έκθεση χειροποίητου κοσμήματος και χειροτεχνίας που ξεκίνησε χθες στην Πύλη Σαμπιονάρα.
Οπως δήλωσε στα ´Χ.Ν.´ ο αντιδήμαρχος Χανίων Δημήτρης Λειψάκης ´είναι πολύ σημαντικό, μέσα από τα σεμινάρια κοσμήματος και φωτογραφίας  που διοργανώνει ο Δήμος Χανίων, να υπάρχει τόσο μεγάλη συμμετοχή από άνδρες και γυναίκες, που να απασχολούν δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο τους, εξασκώντας έτσι τις δεξιότητές τους. Είναι επίσης σημαντικό ότι, η γνώση που θα αποκτήσουν μέσα από αυτά τα σεμινάρια κάποιοι θα μπορέσουν να την εκμεταλλευτούν και επαγγελματικά. Ο Δήμος Χανίων θα συνεχίσει να στηρίζει τέτοιες δραστηριότητες´, τόνισε ο κ. Λειψάκης.
Από την πλευρά της η διοργανώτρια των σεμιναρίων και υπεύθυνη της έκθεσης, κα Νατάσα Καστανάκη, επεσήμανε ότι ´είναι η δεύτερη έκθεση που πραγματοποιούμε, μετά την πρώτη επιτυχημένη  που παρουσιάστηκε τον Μάιο στο φουαγιέ του Δήμου Χανίων. Όλα τα εκθέματα είναι πραγματικά αριστουργήματα, τα οποία έχουν κατασκευαστεί με πολύ ζήλο, ενώ αξίζει να σημειώσω ότι είναι προσωπικές δημιουργίες των γυναικών, χωρίς πλέον τη βοήθεια της δασκάλας των σεμιναρίων κας Κατερίνας Μαριακάκη. 
Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 19 Ιουλίου. Ώρες λειτουργίας 7 – 11 μ.μ. 


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα