Κυριακή, 1 Σεπτεμβρίου, 2024

Στην ΑΕΚ ο Κοκολοδημητράκης

Σημαντική ενίσχυση εξασφάλισε η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ, προσθέτοντας στο δυναμικό της τον Νίκο Κοκολοδημητράκη. Ο έμπειρος πίβοτ υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο (δόθηκε με υποσχετική) με την Ενωση. Ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τη μεταγραφή του δήλωσε ο 30χρονος διεθνής παίκτης, ο οποίος στο παρελθόν έχει αγωνιστεί και στο εξωτερικό (Ελβετία και Γερμανία), ενώ τα τελευταία δύο χρόνια είχε επιστρέψει στα Χανιά, φορώντας τη φανέλα του Κύδωνα.
“Ξέρω ποια είναι η ΑΕΚ, γνωρίζω πολλά παιδιά. Το να έρχεσαι σε μία πρωταθλήτρια, σημαίνει ότι οι απαιτήσεις θα είναι μεγάλες. Πιστεύω ότι οι φιλοδοξίες μου είναι μεγαλύτερες, να πάρουμε το νταμπλ, που δεν το έχει πάρει μέχρι τώρα η ΑΕΚ. Η Ευρώπη είναι μια πρόκληση για μένα. Έρχομαι για την παρέα. γιατί γνωρίζω πολλά παιδιά και είναι κάτι που θέλω να ξαναζήσω. Το μήνυμα στον κόσμο είναι ότι στόχος είναι πάλι πρωτάθλημα και κύπελλο. Πιστεύω ότι με την προσθήκη μου και κάποιες άλλες μεταγραφές θα γίνει αυτός ο στόχος πιο εφικτός. Τον θέλουμε κοντά μας και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη”, τόνισε ο Κοκολοδημητράκης.

ΑΥΡΙΟ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ
Αν και η πρώτη διερευνητική συνάντηση του μέλους του Δ. Σ. του Κύδωνα και μέλους της προηγούμενης επιτροπής χάντμπολ, Δημήτρη Κοκολοδημητράκη, με τους παίκτες της ομάδας έγινε σε πολύ καλό κλίμα, για να έχει ο Κύδωνας αξιοπρεπή συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα της Α1 ανδρών, απαιτείται βοήθεια απ´ όλους τους χανιώτες. Για το λόγο αυτό απευθύνεται από το τμήμα ανοικτή πρόσκληση προς όλους τους ενδιαφερόμενους  οι οποίοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στην επιτροπή διοίκησης χάντμπολ, στη συνάντηση που θα γίνει για το θέμα αυτό, αύριο Παρασκευή 22 Ιουλίου, 9μμ στο καφέ “Κάρμα” (τέρμα Σελίνου). Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τον Δ. Κοκολοδημητράκη στο τηλ 6973433260.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ειδήσεις

Χρήσιμα