Κυριακή, 1 Σεπτεμβρίου, 2024

Ε Οχι και πλερέζες

Αποτυχία της κυβέρνησης θεωρεί την απόφαση της προχθεσινής Συνόδου Κορυφής, ο πρόεδρος της Ν.Δ. κ. Αντώνης Σαμαράς βιαστικός να φορέσει πλερέζα.!
«Τώρα πλέον είναι, δυστυχώς, πολύ πιθανό να προκύψει, τις επόμενες μέρες, προσωρινή επιλεκτική χρεωκοπία, που αποτελεί αναμφίβολα «ρετσινιά» για την Ελλάδα και την Οικονομία της, μια που θα είμαστε η πρώτη και η μόνη, ως τώρα, χώρα της ευρωζώνης που υπαγόμαστε σε τέτοιο καθεστώς» δήλωσε για να συμπληρώσει. «Αν δεν ξεπεραστεί η βαθιά ύφεση, αν δεν μπούμε σύντομα στην ανάκαμψη και στην ανάπτυξη, η όποια βελτίωση των όρων δανεισμού δεν θα αρκέσει.
Αν μάλιστα, η βελτίωση των όρων δανεισμού συνοδευθεί από επιλεκτική χρεωκοπία, μπορεί να αποδειχθεί και επικίνδυνη, πολύ περισσότερο που δεν υπάρχει κανένα απολύτως ιστορικό προηγούμενο». Εντάξει κ. Σαμαρά μας αλλά επιτέλους, περίγραψε τον τρόπο σου για το πώς θα πάμε στην ανάκαμψη και στην ανάπτυξη. Διότι όντως δεν υπάρχει κανένα ιστορικό προηγούμενο ένα πατίνι να γίνει αμέσως λεωφορείο, όπως περίπου ισχυρίζεσαι στις οικονομικές εξαγγελίες σου, χωρίς να λες πώς θα το μετασκευάσεις και πώς θα πληρώνεις τα… καύσιμα: μισθούς, συντάξεις και τοκοχρεολύσια…;    


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ειδήσεις

Χρήσιμα