Κυριακή, 1 Σεπτεμβρίου, 2024

ΜΑΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ

Ο Ολλανδός Λόρνες τεν Νταμ τερματίζει στο 14ο ετάπ του ποδηλατικού γύρου της Γαλλίας με εμφανή τα… σημάδια της υπερπροσπάθειας. Ο συγκεκριμένος αγώνας έχει ιστορία 108 ετών και οι ποδηλάτες καλύπτουν αποστάσεις πάνω από 4.000 χιλιόμετρα.


Ο 42χρονος Γουάνγ Νταλίν ήταν ο νικητής διαγωνισμού που διεξήχθη στην Κίνα καθώς κάλυψε όλο το σώμα του με μέλισσες για 60 λεπτά. Οι διαγωνιζόμενοι χρησιμοποίησαν βασίλισες για να προσελκύσουν σμήνη μελισσών πάνω τους.


Εργάτης στην Αλβανία προσπαθεί να διορθώσει βλάβη σε καλώδιο ρεύματος στα Τίρανα. Παρά τις επενδύσεις που έχουν γίνει στο δίκτυο του ηλεκτρισμού, τα τελευταία χρόνια, τα καλώδια στις κολώνες παραμένουν… μπερδεμένα και αρκετά επικίνδυνα.


Δασοφύλακας στην Ινδία δέχεται τη φονική επίθεση από μια λεοπάρδαλη, η οποία εμφανίστηκε στο χωριό Πρακάς Ναγάρ προκαλώντας πανικό στους κατοίκους. Το αιλουροειδές επιτέθηκε σε δεκάδες ανθρώπους προτού πιαστεί από τους δασοφύλακες. Τραυματισμένη από μαχαίρια και ρόπαλα, η λεοπάρδαλη υπέκυψε στα τραύματά της.


Ο τερματοφύλακας παρακολουθεί… ατάραχος τις προσπάθειες των συμπαικτών του στο ´Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου σε βάλτο 2011´, που διεξήχθη στη Φινλανδία. Στη φετινή διοργάνωση συμμετείχαν περισσότερες από 300 ομάδες, που έπαιξαν 1.000 αγώνες συνολικά. Το κάθε ματς έχει δύο ημίχρονα των 13 λεπτών και κάθε ομάδα έχει στη σύνθεσή της 6 παίκτες και 6 αναπληρωματικούς.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ειδήσεις

Χρήσιμα