Κυριακή, 1 Σεπτεμβρίου, 2024

Εθελοντική αιμοδοσία

Εθελοντική αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί στο  ΚΑΠΗ Ακρωτηρίου, στην πλατεία Κουνουπιδιανών, από την εθελοντική ομάδα Δήμου Ακρωτηρίου ´ΚΑΓΙΑΛΕΣ´ και τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Χανίων ´ Ο Αγ. Ιωάννης´.
Η πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών ´Ο Άγιος Ιωάννης´, Δέσποινα Ροδουσάκη, δήλωσε ικανοποιημένη από την μέχρι τώρα συγκέντρωση φιαλών αίματος, ενώ υπογράμμισε ότι ´οι ανάγκες για αίμα τους καλοκαιρινούς μήνες είναι αυξημένες γι? αυτό και ο Σύλλογός μας προσπαθεί, ώστε σε πολύ τακτά χρονικά διαστήματα να πραγματοποιεί σε διάφορες περιοχές του Νομού μας εθελοντικές αιμοδοσίες´.
Η κα Ροδουσάκη αναφέρθηκε στις προσεχείς ημερομηνίες, που ο Σύλλογος έχει προγραμματίσει εθελοντικές αιμοδοσίες και είναι:   5 Αυγούστου στη Χώρα Σφακίων, 14 Σεπτεμβρίου με το Ταμείο Αλληλοβοηθείας του Σωματείου Ηλεκτρολόγων Ν. Χανίων και 28 Σεπτεμβρίου στην Παλαιόχωρα.
Στο ΚΑΠΗ Ακρωτηρίου βρέθηκε και η  πρόεδρος του ΔΟΚΟΙΠΠ, κα Χρύσα Μακράκη – Χαριτάκη, η οποία σε δήλωσή της τόνισε ότι ´όλοι οι εργαζόμενοι στο ΚΑΠΗ Ακρωτηρίου καταβάλλουν μεγάλες προσπάθειες, ώστε να επαναφέρουν την αίγλη που θα πρέπει να έχουν τα ΚΑΠΗ σήμερα. Γίνεται μια τεράστια προσπάθεια από τον ΔΟΚΟΙΠΠ να «ξαναζωντανέψουν» τα ΚΑΠΗ και γι? αυτό τον λόγο πραγματοποιούμε ή σχεδιάζουμε πολλές εκδηλώσεις. Στο συγκεκριμένο ΚΑΠΗ την προσπάθειά μας αυτή στηρίζουν πολύ δυναμικά οι ηλικιωμένοι της περιοχής Ακρωτηρίου´.
Η γραμματέας της Εθελοντικής Ομάδας Δήμου Ακρωτηρίου ´ΚΑΓΙΑΛΕΣ´, κα Μαρία Φιλιππάκη, τόνισε ´είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από την προσέλευση του κόσμου στην τρίτη κατά σειρά εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιούμε με τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών «Ο Άγιος Ιωάννης».
Ο Σύλλογός μας κάνει κάποιες ενέργειες  ώστε να μπορέσουμε να συνεργαστούμε και με άλλες εθελοντικές ομάδες των Χανίων, ώστε να προσφέρουμε όσο το δυνατόν πιο πολλά στην χανιώτικη κοινωνία´.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα