Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024

Για το ασύρματο δίκτυο Δήμου Χανίων

Κύριε διευθυντά,
σε απάντηση των επιστολών του κ. Στέλιου Τζεγιαννάκη, που δημοσιεύτηκαν στην εφημερίδα σας, στις 13/7/11 και 28/7/2011, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα κάτωθι:
Το τελευταίο χρονικό διάστημα παρατηρούνται διάφορα τεχνικά προβλήματα στη διασύνδεση των κόμβων του ασύρματου δικτύου (wifi) στη Δημοτική Ενότητα Θερίσου και στη Δημοτική Ενότητα Νέας Κυδωνίας -τα οποία προέρχονται από τη μη συντήρηση του δικτύου τα προηγούμενα χρόνια- και τα οποία έχουν σήμερα ως αποτέλεσμα την προβληματική λειτουργία του ασύρματου δικτύου στις παραπάνω περιοχές.
Ο μεγάλος αριθμός σημείων ασύρματης πρόσβασης που διαθέτει ο νέος διευρυμένος Δήμος Χανίων καθιστά την επιδιόρθωση των βλαβών μία χρονοβόρα και δύσκολη διαδικασία.
Παρ’ όλα αυτά οι Υπηρεσίες του Δήμου Χανίων καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την αποκατάσταση της λειτουργίας του δικτύου το συντομότερο δυνατό και την αντικατάσταση του υφιστάμενου τεχνικού εξοπλισμού με νέο όπου αυτό κρίνεται αναγκαίο.
Σε κάθε περίπτωση και για το οποιοδήποτε πρόβλημα στα ασύρματα δίκτυα free – wifi του Δήμου Χανίων, οι πολίτες μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα: 2821341706 και 2821341755 ή στο e-mail: it@chania.gr

Με εκτίμηση
Για τον Δήμο Χανίων
Η προϊστάμενη Τμήματος
Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογιών
Σεβαστή Πολυχρονάκη


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα