Κυριακή, 1 Σεπτεμβρίου, 2024

Εθελοντική αιμοδοσία

Με μεγάλη προσέλευση κατοίκων της ευρύτερης περιοχής της Παλαιόχωρας πραγματοποιήθηκε στις 28 Σεπτεμβρίου η εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Χανίων «Ο Αγιος Ιωάννης», σε συνεργασία με τους εργαζομένους στο  πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι» καθώς και στο Κ.Η.Φ.Η.
Η  αιμοδοσία αυτή ήταν η τρίτη κατά σειρά και πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της 9ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Εθελοντών Αιμοδοτών. Είχαν προηγηθεί άλλες δύο επιτυχημένες αιμοδοσίες στις 7 και στις 14 Σεπτεμβρίου.
Η προσέλευση από κατοίκους της ευρύτερης περιοχής της Παλαιόχωρας ήταν και αυτή τη φορά μεγάλη, έτσι αποφασίστηκε μέσα στον μήνα Φεβρουάριο να πραγματοποιηθεί ακόμα μία εθελοντική αιμοδοσία.
Εξάλλου, έναν από τους τυχερούς αριθμούς της λαχειοφόρου αγοράς της 9ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Εθελοντών Αιμοδοτών, που κερδίζει ένα από πέντε σκούτερ, σύμφωνα με την 39η κλήρωση του Λαϊκού Λαχείου της 27/9/2011 και σύμφωνα με τους όρους της λαχειοφόρου αγοράς, κέρδισε η Μαρία Φιλιππάκη από τα Χανιά, με το νούμερο 6397.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ειδήσεις

Χρήσιμα