Παρουσία αρκετού κόσμου πραγματοποιήθηκε πριν λίγες μέρες στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Χανίων η βάπτιση της λατρευτής κορούλας των Κώστα και Μαριστέλλας Χαλιορή, το γένος Βουτετάκη, με νονούς το ζεύγος Μπάμπη και Ελίνα. Μετά τη βάφτιση παρατέθηκε πλούσιο γεύμα στην ταβέρνα «Μυροβόλος» στην παλιά πόλη των Χανίων. Παραθέτουμε στιγμιότυπα από την τέλεση του μυστηρίου καθώς και από την προαναφερόμενη ταβέρνα με τον χορό που ακολούθησε, έχοντας στη λαϊκή ορχήστρα να παίζουν και να τραγουδούν τον παππού και τον θείο της νεοφώτιστης Ευαγγελίας.
Στείλτε και τα δικά σας στιγμιότυπα στο han-nea@otenet.gr
Τα Χανιώτικα Νέα συμμετέχουν στην Πρωτοβουλία Journalism Trust Initiative (JTI) των Δημοσιογράφων Χωρίς Σύνορα, έχοντας συμπληρώσει και δημοσιεύσει την Αναφορά Διαφάνειας. Η Πρωτοβουλία JTI είναι ένα διεθνές πρότυπο για την και έχει ως στόχο την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης του κοινού στα ΜΜΕ μέσω της ανάδειξης και προώθησης της αξιόπιστης δημοσιογραφίας,
Συμμετέχοντας στην πρωτοβουλία αυτή, αναλαμβάνουμε την ευθύνη να συμβάλλουμε στην καταπολέμηση της παραπληροφόρησης και να προάγουμε την αξιοπιστία και την ηθική στη δημοσιογραφία. Με αυτόν τον τρόπο, στηρίζουμε τις βασικές αρχές της ελευθερίας του τύπου και της δημοκρατίας, προσφέροντας στους πολίτες έναν αξιόπιστο πυλώνα πληροφόρησης.