Κυριακή, 1 Σεπτεμβρίου, 2024

Εθελοντικός καθαρισμός

Εθελοντικός καθαρισμός του κόμβου που οδηγεί στο Βιοτεχνικό Πάρκο Χανίων πραγματοποιήθηκε προχθές από μέλη της εθελοντικής ομάδας του Δήμου Χανίων σε συνεργασία με τον Ορειβατικό Σύλλογο Χανίων.
Στον καθαρισμό έδωσε το «παρών» και η αντιδήμαρχος Χανίων, Χρυσούλα Χατζηδάκη, η οποία δήλωσε ότι «η ομάδα εθελοντών Περιβάλλοντος του Δήμου Χανίων συνεχίζει τις δράσεις τις, σε συνεργασία με τον Ορειβατικό Σύλλογο, για τον καθαρισμό του κόμβου του ΒΙΟ.ΠΑ. Θα υπάρξει ανάλογη συνέχεια, όχι μόνο σε κόμβους αλλά έχουμε προγραμματίσει καθαρισμούς σε πάρκα, παραλίες, μνημεία και όπου αλλού πιστεύουμε ότι χρειάζεται να παρέμβουμε».
Η κα Χατζηδάκη υπογράμμισε, επίσης, ότι «η ανταπόκριση των εθελοντών ενισχύει και ενδυναμώνει την προσπάθεια που κάνουμε, γιατί πραγματικά και ως Δήμος προσπαθούμε με κάθε τρόπο να αναζητήσουμε εναλλακτικούς τρόπους υποστήριξης και παρεμβάσεων, ώστε να αντιμετωπίσουμε τη δύσκολη πραγματικότητα στις ανάγκες τις καθημερινότητας και να βελτιώσουμε την ποιότητα της ζωής μας».
Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Ορειβατικού Συλλόγου Χανίων, Σταύρος Μπαδογιάννης, πρόσθεσε ότι «η πρόταση που είχε κάνει ο Ορειβατικός Σύλλογος, πριν από μερικές μέρες, στους εθελοντές του Δήμου Χανίων για τον καθαρισμό βασικών κόμβων των δρόμων της πόλης μας, υλοποιήθηκε άμεσα. Οι προτάσεις που έχουμε και που αφορούν το περιβάλλον, είναι πιστεύουμε αρκετά πρωτοποριακές και εύκολα υλοποιήσιμες, ενώ θα χαρούμε να βρούμε συμπαραστάτες, ώστε να τις πραγματοποιήσουμε. Για εμάς, τον Ορειβατικό Σύλλογο, η δήλωση που είχαμε κάνει τον Ιούνιο ότι η κάθε μέρα είναι Ημέρα Περιβάλλοντος, συνεχίζει πράγματι, παρ? όλες τις πολλές υποχρεώσεις μας».


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ειδήσεις

Χρήσιμα