Μία ευχάριστη βραδιά, με πολύ κέφι, πλούσιους μεζέδες, χορό, τραγούδι και πολλή διασκέδαση πέρασαν την περασμένη Παρασκευή τα μέλη του Κ.Α.Π.Η. Ακρωτηρίου, ξεκινώντας με χαμόγελο και αισιοδοξία τα προεόρτια των Χριστουγέννων. «Η εκδήλωση αυτή, όπως και οι υπόλοιπες που θα ακολουθήσουν, εντάσσονται στο πλαίσιο των κοινωνικών εκδηλώσεων, που διοργανώνει ο Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π., ώστε οι άνθρωποι της τρίτης ηλικίας να περνούν ευχάριστα και δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο τους», δήλωσε, μιλώντας στα «Χ.Ν.» η πρόεδρος του Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π., κα Χρύσα Χαριτάκη – Μακράκη, ενώ πρόσθεσε ότι «κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να είμαστε κοντά στους δικούς μας ανθρώπους. Στόχος μας είναι τα Κ.Α.Π.Η. να έχουν ουσία, περιεχόμενο και ζωντάνια».
Τα Χανιώτικα Νέα συμμετέχουν στην Πρωτοβουλία Journalism Trust Initiative (JTI) των Δημοσιογράφων Χωρίς Σύνορα, έχοντας συμπληρώσει και δημοσιεύσει την Αναφορά Διαφάνειας. Η Πρωτοβουλία JTI είναι ένα διεθνές πρότυπο για την και έχει ως στόχο την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης του κοινού στα ΜΜΕ μέσω της ανάδειξης και προώθησης της αξιόπιστης δημοσιογραφίας,
Συμμετέχοντας στην πρωτοβουλία αυτή, αναλαμβάνουμε την ευθύνη να συμβάλλουμε στην καταπολέμηση της παραπληροφόρησης και να προάγουμε την αξιοπιστία και την ηθική στη δημοσιογραφία. Με αυτόν τον τρόπο, στηρίζουμε τις βασικές αρχές της ελευθερίας του τύπου και της δημοκρατίας, προσφέροντας στους πολίτες έναν αξιόπιστο πυλώνα πληροφόρησης.