Κυριακή, 1 Σεπτεμβρίου, 2024

Οικονομική ενίσχυση Ιδρυμάτων της πόλης

Πραγματοποιήθηκε χθες η παράδοση του χρηματικού ποσού που συγκεντρώθηκε από το 1o ´Santa Run Chania´, που διοργανώθηκε στις 20 Δεκεμβρίου στην πόλη μας.
Οπως δήλωσε ο εκπρόσωπος από το ´Chania Personal Training «Κότινος»´, Τάσος    Μαραγκουδάκης, «το ´Santa Run´ πραγματοποιείται σε πολλές ευρωπαϊκές πόλεις την περίοδο των Χριστουγέννων, συγκεντρώνοντας έτσι κάποια  χρήματα τα οποία πηγαίνουν  για διάφορους κοινωφελείς  σκοπούς. Ετσι και εμείς για πρώτη φορά στα Χανιά διοργανώσαμε κάτι ανάλογο», ενώ πρόσθεσε ακόμα ότι «είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί η πόλη των Χανίων ανταποκρίθηκε περισσότερα από ό,τι περιμέναμε, ενώ ευχαριστούμε όλες τις επιχειρήσεις που επισκεφτήκαμε, οι οποίες μας στήριξαν ηθικά και υλικά. Ετσι, λοιπόν, η επιτυχία του 1ου ´Santa Run´, στην έκταση την οποία γνώρισε, οφείλεται  στους επιχειρηματίες της πόλης μας που ανταποκρίθηκαν άμεσα».
Από την πλευρά του ο Μάνος Ρουμελιωτάκης, μέλος της αθλητικής παρέας του ´Ορίζοντα´, τόνισε ότι «εκτός από το δεύτερο ´Santa Run´, στα σχέδιά μας περιλαμβάνονται αρκετά event, γιατί βλέπουμε ότι ο κόσμος αγκαλιάζει τέτοιες προσπάθειες που σκοπό έχουν και να ψυχαγωγήσουν,  αλλά και να βοηθήσουν κάποιες κοινωνικές ομάδες που έχουν την ανάγκη και τη στήριξη όλων μας».
Να σημειωθεί ότι το 1o ´Santa Run Chania´ ήταν μια  χαρούμενη διοργάνωση με στόχο τη διασκέδαση και την αλληλεγγύη. Ηταν ένας δρόμος τρεξίματος – περπατήματος μέσα στην πόλη μας. Εκατοντάδες πολίτες ντυμένοι Αγιοι Βασίληδες κάλυψαν μια απόσταση 3,5 χιλιομέτρων με μοναδικό σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα για παιδιά που έχουν προβλήματα υγείας. Το ποσό που συγκεντρώθηκε (10.000 ευρώ) μοιράστηκε σε τέσσερα Ιδρύματα των Χανίων: ´Ορίζοντας´, ΚΗΦΑΑΜΕΑ,  ΕΛΕΠΑΠ και ΚΗΦΑΠ ´Μεγαλόχαρη´, ενώ τη διοργάνωση του επιτυχημένου αυτού event είχαν αναλάβει τα μέλη της αθλητικής παρέας του ´Ορίζοντα´, το Δίκτυο FM 91,5 και το ´Chania Personal Training  «Κότινος»´.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ειδήσεις

Χρήσιμα