Κυριακή, 1 Σεπτεμβρίου, 2024

Οταν ο Μέσι συνάντησε τη Μέρκελ…

Λίονελ Μέσι, Άνγκελα Μέρκελ, Πίππα Μίντλεντον, Ριάνα. Ο μάγος της Μπάρτσα συναντά τη Γερμανίδα καγκελάριο πλαισιωμένη από τη νέα… σκανδαλώδη περσόνα του Μπάκινχαμ υπό τους ποπ ήχους της Ριάνα. Δεν πρόκειται για κάποιο σουρεάλ πάνελ αλλά για την παρουσίαση της λίστας με τα 100 πρόσωπα με παγκόσμια επιρροή από το περιοδικό ´Time´.
Πολιτικοί, καλλιτέχνες, επιχειρηματίες και αθλητές φιγουράρουν και φέτος στη λίστα του περιοδικού, στην οποία δεν ´χώρεσε´ αυτή τη χρονιά ούτε ο Νικολά Σαρκοζί ούτε ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, αλλά κατάφεραν να ´εισβάλουν´ οι κυβερνοπειρατές Anonymous.
Στα αξιοσημείωτα της λίστας είναι ότι για πρώτη φορά η πλειοψηφία δεν είναι Αμερικανοί (54 το σύνολο), ενώ για Ελληνες ούτε λόγος… Τη δική τους θέση κατέχουν -όπως ήταν αναμενόμενο- ο Μπαράκ Ομπάμα, η Χίλαρι Κλίντον και η Κριστίν Λαγκάρντ, ενώ δυναμικό ´παρών´ δίνει η Τουρκία με τους Αλί Μπαμπατζάν (αντιπρόεδρος της κυβέρνησης) και Αχμέτ Νταβούτογλου (υπουργός εξωτερικών).
Πέραν του Λίονελ Μέσι, τον χώρο του αθλητισμού εκπροσωπεί ο Σέρβος τενίστας Νόβακ Τζόκοβιτς και ο πόιντ γκαρντ των New York Knicks Τζέρεμι Λιν.
Από τον καλλιτεχνικό χώρο έκπληξη αποτελεί η Αγγλίδα σχεδιάστρια μόδας Σάρα Μπάρτον, δημιουργός του νυφικού της Κέτι Μίντλετον, η οποία μπήκε και αυτή στη λίστα μαζί με την αδελφή της Πίππα.
Στη λίστα συμπεριλαμβάνονται και τρεις ´κακοί´ (Rogues). Ο Βορειοκορεάτης ηγέτης Κιμ Γιονγκ Ουν, ο Σύρος πρόεδρος Μπασάρ αλ-Άσαντ και ο μουλάς Μοχάμεντ Όμαρ.
Όλη η λίστα με τα 100 ονόματα βρίσκεται στην ιστοσελίδα του ´Time´, www.time.com/time/specials/packages/completelist/0,29569,2111975,00.html


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα