Κυριακή, 1 Σεπτεμβρίου, 2024

Αγώνες παίδων-κορασίδων μετά τη μερική αναστολή

Κανονικά θα γίνουν τα Σαββατοκύριακα 21-22/4 και 28-29/4 οι προγραμματισμένοι αγώνες του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου, αφού η ομοσπονδία προχώρησε χθες σε μερική αναστολή της απόφασης διακοπής των εσωτερικών διοργανώσεων που είχε πάρει (σ´ ένδειξη διαμαρτυρίας για τις τακτικές επιχορηγήσεις της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού) προ ημερών το διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ.
Πάντως, όπως διευκρινίζεται στη σχετική ανακοίνωση, η μερική αναστολή της απόφασης αφορά τις διοργανώσεις μέχρι τέλος του μήνα, ενώ για τους υπόλοιπους αγώνες που διεξάγονται αρχές Μαΐου, καθώς και εκείνους που έχουν αναβληθεί, θα αποφασίσει το διοικητικό συμβούλιο της ομοσπονδίας μετά την ανακοίνωση των τελικών αποφάσεων της Πολιτείας για τις επιχορηγήσεις του 2011 και του 2012.
Μετά την απόφαση αυτή, η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης, με συνδιοργανωτή την Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου, διοργανώνει το παγκρήτιο διασυλλογικό πρωτάθλημα παίδων – κορασίδων.
Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Ηράκλειο το Σάββατο 21 Απριλίου (στο Παγκρήτιο Στάδιο οι  δρόμοι και τ´ άλματα, στο ΕΑΚ Ελευθερίας οι ρίψεις), θα πάρουν μέρος όλα τα σωματεία του νησιού μας (ανάμεσά τους ο Α.Ο. Κύδων και ο Γ.Σ. Ελευθέριος Βενιζέλος), ενώ δικαίωμα συμμετοχής έχουν αθλητές και αθλήτριες που έχουν γεννηθεί τα έτη 1995-1996 και νεώτεροι.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα