Κυριακή, 1 Σεπτεμβρίου, 2024

Αναβλήθηκε για τις 8 Μαϊου η Γ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Δεν έδωσαν ούτε χθες λύση οι μέτοχοι του «τριφυλλιού» και η ΠΑΕ οδεύει προς επαναληπτική ΓΣ στις 8 Μαΐου – Εκκληση Θανάση Γιαννακόπουλου και καμπανάκι προς Βγενόπουλο και Βαρδινογιάννη για να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι, ώστε να αποτραπεί η πτώχευση ενώ ο Βγενόπουλος τόνισε ότι: «Με εξώδικα θα λογοδοτήσει ο Βαρδινογιάννης για τη ΓΗΠΕΛ».
Ο Α. Βγενόπουλος έδωσε κανονικά το «παρών» ενώ στο κάλεσμά του ανταποκρίθηκαν και άλλοι μέτοχοι. Ετσι, στη ΓΣ προσήλθε και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, το πρώην μέλος του ΔΣ και εκπρόσωπος του Α. Βγενόπουλου, Μαίρη Λομβάρδου Ζούλα, ο Στρ. Σωπήλης, ο οποίος είναι πρώην μέλος του ΔΣ και έχει οριστεί από τους κ.κ. Πολέμη, Νίκα και Ξυλά, ως εκπρόσωπός τους, ο πρόεδρος των παλαιμάχων και μέλος του προηγούμενου ΔΣ, Β. Κωνσταντίνου και ο Μ. Δομάζος, ενώ δεν εκπροσωπήθηκε ο Ν. Πατέρας. Την πρόθεσή του να βοηθήσει την ομάδα είχε εκφράσει και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Αχιλλέας Μακρόπουλος, ο οποίος επίσης έδωσε το «παρών».
“Είναι η τελευταία ευκαιρία του Παναθηναϊκού για να μην πτωχεύσει” υποστήριξε ο Α. Βγενόπουλος και κάλεσε πλην του Γιάννη Βαρδινογιάννη και τους Ν. Πατέρα, Αδ. Πολέμη, Π. Γιαννακόπουλο, να παραστούν στην επόμενη γενική συνέλευση και να αναζητήσουν από κοινού τις λύσεις.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα