Κυριακή, 1 Σεπτεμβρίου, 2024

Στο Μυλοπόταμο ξεκινάει ο Κισαμικός τα μπαράζ ανόδου

Με τον πρωταθλητή Ρεθύμνου εκτός έδρας θα ξεκινήσει τα μπαράζ ανόδου ο Κισαμικός όπως προέκυψε από την χθεσινή κλήρωση στην ΕΠΟ. Στη συνέχεια θα δώσει τρία συνεχόμενα παιχνίδια στο Καστέλι, το πρώτο με τον πρωταθλητή Ηρακλείου και θα ολοκληρώσει τους αγώνες σε Ηράκλειο και Ιεράπετρα (ΟΦΙ). Διεκδικώντας το ένα από τα δύο εισιτήρια που οδηγούν στην Δ´ Εθνική.
Πιο αναλυτικά η κλήρωση στον 14ο όμιλο που απαρτίζουν οι 4 πρωταθλήτριες των κρητικών Ενώσεων:
1η αγωνιστική (13/5)
Ρέθυμνο* – Κισαμικός
Ηράκλειο* – ΟΦΙ
2η αγωνιστική (16/5)
Κισαμικός – Ηράκλειο
ΟΦΙ – Ρέθυμνο
3η αγωνιστική (20/5)
Κισαμικός – ΟΦΙ
Ηράκλειο – Ρέθυμνο
4η αγωνιστική (23/5)
Κισαμικός – Ρέθυμνο
ΟΦΙ – Ηράκλειο
5η αγωνιστική (27/5)
Ηράκλειο – Κισαμικός
Ρέθυμνο – ΟΦΙ
6η αγωνιστική (30/5)
ΟΦΙ – Κισαμικός
Ρέθυμνο – Ηράκλειο
Διευκρίνηση: εκτός του Κισαμικού γνωστός έχει γίνει και ο πρωταθλητής Λασιθίου που είναι ο ΟΦΙ ο οποίος δύο αγωνιστικές πριν ολοκληρωθεί η Α´ κατηγορία νίκησε 2-0 μέσα στη Νεάπολη και ξέφυγε 7 βαθμούς από τον αντίπαλό της αλλά και τον Κόρφο Ελούντας.
Στο Ηράκλειο η ΑΕ Κατσαμπά τερμάτισε μεν πρώτη αλλά όχι με την διαφορά που χρειαζόταν για να αποφύγει τα πλέι οφ. Πλέι οφ που ξεκίνησαν χθες με την συμμετοχή των ομάδων που τερμάτισαν στις θέσεις 2-5 και από τις οποίες μονάχα μία θα παίξει στον τελικό με την πρώτη ΑΕΚ. Η τελευταία είναι το μεγάλο φαβορί όχι μόνο επειδή θα παίξει κατευθείαν στον τελικό στις 25/4 αλλά διότι ακόμα και αν ηττηθεί θα έχει μία ακόμα ευκαιρία (29/4). Επίσης τερμάτισε με 7 βαθμούς διαφορά από τον 2ο Αλμυρό χάνοντας οριακά την ευκαιρία να κατακτήσει χωρίς έξτρα αγώνες τον τίτλο ενώ μάλιστα στο φινάλε συνέτριψε με 4-0 τον βασικό συνδιεκδικητή του τίτλου σύλλογο του Γαζίου.
Στο Ρέθυμνο τώρα απομένουν 3 αγωνιστικές με τον Ερμή Ζωνιανών να προηγείται με ένα βαθμό περισσότερο από το Αρκάδι Αγγελιανών (72 έναντι 71). Ομως οι δύο ομάδες θα βρεθούν αντιμέτωπες την τελευταία αγωνιστική (29/4) στα Ζωνιανά με τους γηπεδούχους να ψάχνουν πιθανόν μονάχα ένα βαθμό και τους φιλοξενούμενους να θέλουν να επαναλάβουν την επιτυχία του α´ γύρου όταν είχαν επικρατήσει στην έδρα τους (Πέραμα) με 2-0. Πάντως όποιος και να πάρει τον τίτλο ο Κισαμικός θα ξεκινήσει από τον… Μυλοπόταμο τους αγώνες του αφού εκεί ανήκουν γεωγραφικά οι δύο σύλλογοι.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα