Κυριακή, 1 Σεπτεμβρίου, 2024

Τρομοκρατικό χτύπημα με… άρωμα Ελλάδας

Ρώμη
Η  Άτυπη Αναρχική Ομοσπονδία (Fai) ανέλαβε την ευθύνη της επίθεσης κατά του διευθύνοντα συμβούλου της Ansaldo Nucleare, Ρομπέρτο Αντινόλφι, κάνοντας αναφορά, σε προκήρυξή της, στην Ελληνίδα αναρχική Ολγα Οικονομίδου.
Η επίθεση είχε πραγματοποιηθεί την περασμένη Δευτέρα στη Γένοβα. «Αφήσαμε κουτσό τον Αντινόλφι», αναφέρεται στην τετρασέλιδη προκήρυξη, που εστάλη στην εφημερίδα «Κοριέρε Ντέλα Σέρα».
Η οργάνωση αυτοαποκαλείται «Fai, πυρήνας Ολγα». Στο κείμενό της, μεταξύ άλλων, αναφέρεται ότι «αφήσαμε κουτσό τον Ρομπέρτο Αντινόλφι, έναν από τους τόσους μάγους, με καθαρή ψυχή και καθαρή συνείδηση. Με ευχαρίστηση, γεμίσαμε τον γεμιστήρα. Το να πιάσουμε το πιστόλι, να εντοπίσουμε και να παρακολουθήσουμε έναν στόχο, να συντονίσουμε το χέρι και τον εγκέφαλο, ήταν μια υποχρεωτική διαδικασία».
Στην προκήρυξη, προστίθεται ότι η ονομασία «πυρήνας Ολγα αναφέρεται στην Ολγα Οικονομίδου, αδελφή της Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς, CCF/FAI».
Η «Κοριέρε Ντελά Σέρα» σημειώνει πως η Fai προειδοποιεί για νέες επιθέσεις, που μπορεί να είναι τουλάχιστον οκτώ, όσα είναι, δηλαδή, τα μέλη της CCF/FAI, που είναι έγκλειστα στις ελληνικές φυλακές.
«Στις επόμενες επιθέσεις μας» (θα δοθούν) «τα ονόματα των άλλων Ελλήνων αδελφών», (θα γίνει) «μια επίθεση για τον καθέναν από αυτούς», αναφέρεται στην προκήρυξη.
Η ιταλική εφημερίδα υπενθυμίζει, τέλος, ότι η Ολγα Οικονομίδου βρίσκεται έγκλειστη σε ελληνική φυλακή και είναι μέλος της CCF, της Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς. Ο «πυρήνας Ολγα» είναι μέλος της Fai.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ειδήσεις

Χρήσιμα