Μάρτιος του 1975 και στο φύλλο της 21ης/3 φιλοξενείται άρθρο για την ελεύθερη διακίνηση των ελληνικών προϊόντων στην ΕΟΚ.
Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εποχής «Συνήλθε στις Βρυξέλλες στις 17 και 18 η επιτροπή τελωνειακής συνεργασίας Ελλάδος – ΕΟΚ. Ως γνωστόν η συνεδρίαση της επιτροπής αυτής είχε προετοιμασθή στην Αθήνα κατά την πρόσφατη επίσκεψη εμπειρογνωμόνων της Κοινότητος.
Η επιτροπή που σημειωτέων δεν είχε συνέλθει από 7ετίας, εξέτασε πολλά θέματα που αφορούσαν την πραγμάτωση της τελωνειακής ενώσεως Ελλάδος – ΕΟΚ και επέλυσε ειδικώτερα τα προκύπτοντα προβλήματα από την επέκταση της συμφωνίας συνδέσεως.
Οι αρμόδιοι της ΕΟΚ που υπεδέχθησαν τα μέλη της ελληνικής αντιπροσωπείας με φιλικές εκδηλώσεις, επέδειξαν πλήρη κατανόηση για την επίλυση των θεμάτων στον τομέα της ελευθέρας διακινήσεως των εμπορευμάτων που εχρόνιζαν από πολύ καιρό εξαιτίας του παγώματος της συνδέσεως»