Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024

Άσχημη η εικόνα στο λιμάνι της Σούδας

Άσχημη είναι η εικόνα στο λιμάνι της Σούδας, με την είσοδο του επιβατικού λιμανιού να μοιάζει περισσότερο με κακοτράχαλο στενό παρά με το κεντρικό λιμάνι του νομού. Ο κίνδυνος ατυχήματος παραπάνω από ορατός.

Λακκούβες και “σπασμένη” άσφαλτος συνθέτουν την εικόνα και στο εμπορικό λιμάνι.
Όπως σημείωσε αναγνώστης ο οποίος μας έστειλε και τις σχετικές φωτογραφίες, «αυτή είναι η εικόνα του λιμανιού ενώ ξεκινούν και οι κρουαζιέρες».

 


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

1 Comment

  1. Είναι πολύ θλιβερό, είναι πολύ απογοητευτικό, είναι πολύ αποκαρδιωτικό, το να θυμάσαι τα Χανιά της δεκαετίας του ’80 και να έρχεσαι αντιμέτωπος με τη σημερινή συνολική εικόνα της πόλης των Χανίων και των μεγάλων χωριών, που είναι η απόλυτη, μη αναστρέψιμη Ασχήμια. Τα Χανιά είναι πια μια πολύ άσχημη πόλη. Ζείτε στα Χανιά και είναι αδύνατον για εσάς να καταλάβετε το μέγεθος της ασχήμιας της πόλης σας η οποία δυστυχώς δεν καλύπτεται ως μια λακούβα με λίγη άσφαλτο. Ζείτε σε μια τσιμεντούπολη, χωρίς πράσινο, χωρίς καθαριότητα, τελείως άναρχη κι ασυγκρότητη κι άσχημη. Απορώ, πώς μπορείτε να καλείτε ξένους για τις διακοπές τους, να θαυμάσουν τί; Είχατε την τύχη να κληρονομήσετε τον Παράδεισο επί γης και τον μετατρέψατε σε μια βρώμικη αηδία. Δεν φτιάχνει αυτό, όσες φωτογραφίες κι αν αναρτήσετε, κι όσες “καταγγελίες” κι αν κάνετε. Λυπάμαι για την κατάντια αυτού του τόπου.

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα