Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024

Χανιά: Αλαλούμ με πτήσεις λόγω καιρού

Τα… πάνω- κάτω σε πτήσεις αεροπορικών εταιριών που επρόκειτο να πραγματοποιηθούν σήμερα από και προς Κρήτη, έφεραν οι ισχυροί άνεμοι που έπνεαν από το πρωί στα Χανιά και στο υπόλοιπο νησί.

Οι ανατροπές στα προγραμματισμένα δρομολόγια των πτήσεων έφεραν ταλαιπωρία σε επιβάτες, κάποιοι από τους οποίους αναγκάστηκαν να περιμένουν για ώρες ή να μεταφερθούν σε ξενοδοχεία μέχρι την επόμενη πτήση.

Αναλυτικότερα, από νωρίς το πρωί της Παρασκευής πτήση της easyJet αντί να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο Ηρακλείου, προσγειώθηκε τελικά στο αεροδρόμιο Χανίων.

Επίσης η πρωινή πτήση FR 2900 από το Λιντς της Μ. Βρετανίας που επρόκειτο να προγειωθεί στο αεροδρόμιο Χανίων, προσγειώθηκε τελικά στην Αθήνα.

Εξάλλου σε πτήση από Χανια για Μπρίστολ Μ. Βρετανίας, που δεν πραγματοποιήθηκε λόγω των ισχυρών ανέμων οι επιβάτες μεταφέρθηκαν σε ξενοδοχείο μέχρι την επόμενη πτήση.

Ακόμη πτήση που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στις 8 το πρωί από Αθήνα προς Χανιά, λόγω των ανέμων, το αεροσκάφος δεν μπόρεσε να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο Χανίων κι επέστρεψε στην Αθήνα από όπου αναχώρησε με 3 ώρες καθυστέρηση στις 10.45 το πρωί.

Μία πτηση της Condor από Αμβούργο προς Ηρακλειο δεν μπόρεσε να πραγματοποιηθεί και το αεροσκάφος, προσγειωθηκε στα Χανιά από όπου οι επιβατες με λεωοφορείο μεταφέρθηκαν στο Ηράκλειο.

Τέλος πτήση της easyJet από το αεροδρόμιο του Gatwick στο Λονδίνο με προορισμό το Ηράκλειο, τελικά προσγειώθηκε στα Χανιά, στη 13.15.

 

 

 

 


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα