Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου, 2024

Χρήσιμες πληροφορίες

Να ‘ναι καλά η τηλεόραση, το τάμπλετ, το κινητό και το διαδίκτυο που μας παρέχουν όλες τις χρήσιμες πληροφορίες. Και βέβαια η επανάληψη, μήτηρ πάσης μαθήσεως· πριν ακόμα ανοίξει το μάτι μας πληροφορούμαστε απ’ τα πρωινάδικα, τις μεσημεριανές εκπομπές ακόμα και τις μεταμεσονύχτιες μέχρι να τα εμπεδώσουμε.

Η πιο πρόσφατη πληροφορία: Η κεταμίνη σκοτώνει για όσους ενδιαφέρονται να εξοντώσουν τα ενοχλητικά έντομα.

Την κατσαρίδα τη στριμώχνεις στη γωνία με το μυτερό παπούτσι σου. Ή με το ΤΕΖΑ εξαφανίζεται η μικρή Τερέζα. Το κουνούπι το κοπανάς με την παντόφλα στον τοίχο. Κάποιοι πάλι θέλουν να εξοντώσουν αλλά ενοχλητικά έντομα. Όπως τα παιδιά τους, γονείς, παππούδες, γιαγιάδες, γείτονες. Βλέπεις η ζωή των ανθρώπων έχει λιγότερη αξία απ’ τη ζωή των εντόμων. Στη λίστα συγκαταλέγονται και οι πρώην που μας παράτησαν.

Αν θες να κάνεις κάποιου τη μούρη κρέας του πετάς το βιτριόλι και παίρνεις την εκδίκηση σου. Αν όμως θες να ξεφορτωθείς απ’ τη ζωή σου αλλά ενοχλητικά έντομα τώρα ξέρεις. Η κεταμίνη σκοτώνει ακαριαία ή σε ελάχιστο χρόνο.

Όμως η πληροφορία είναι ελλιπής. Παρακαλώ ολοκληρώστε την. Πείτε μας από πού θα την προμηθευτούμε και πώς θα τη χορηγήσουμε για να μη μας υποψιαστούν. Οι ενδιαφερόμενοι κάντε υπομονή θα το μάθετε διά στόματος Ρούλας. Η πρώτη διδάξασα.

Σκοτείνιασε το σύμπαν. Μαύρισε η ψυχή μας.

Αναρωτιέμαι. Το καλό πού πήγε; Πού πήγε η αγάπη;

Ποιος θα μας πληροφορήσει με ποιον τρόπο θα κάνουμε τη ζωή μας πιο γλυκιά; Αν όχι υπέροχη, τουλάχιστον υποφερτή.

Ή μήπως αυτού του είδους οι πληροφορίες περνάνε στα ψιλά γράμματα και χωρίς επανάληψη;

Τι να δω; Τι να ακούσω πια; Και τα σίριαλ της τηλεόρασης, μόνο δολοφονίες, δολοπλοκίες και πολλά άλλα αρνητικά έως φρικτά εμπεριέχουν, φτάνει πια! Έλεος!

Μια μικρή δόση ανθρωπιάς, καλοσύνης, σεβασμού και ευγένειας θέλω. Για να νιώσω ότι η ζωή δεν είναι μάταιη.

Υ.Γ. Φιλαράκια! Μια γλυκιά καλημέρα, ένα χαμόγελο σας και μια αγκαλιά μου φτάνει για να δω τη ζωή αλλιώς. Να δω το φως, τη χαρά και την ελπίδα πώς θα ‘ρθουν καλύτερες μέρες.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα